Ο Κριστιάνο ξόδεψε δισεκατομμύρια ευρώ για νέα υπερπολυτελή έπαυλη στο «Νησί του δισεκατομμυριούχου»

Κριστιάνο Ρονάλντο & Χεορχίνα Ροντρίγκες

Ο Κριστιάνο ξόδεψε δισεκατομμύρια ευρώ για νέα υπερπολυτελή έπαυλη στο «Νησί του δισεκατομμυριούχου»

Κώστας Τόπας 15:39 - 06.01.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη έτσι ώστε να αγοράσει μια τεράστια έπαυλη στο Ντουμπάι, σε ένα μέρος που ονομάζεται «Νησί του δισεκατομμυριούχου» λόγω του αριθμού των υπερπλούσιων ανθρώπων που ζουν εκεί.

Ο αρχηγός της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται με 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο συμβόλαιό του με τους διεκδικητές του τίτλου της Σαουδικής Pro League. Επιπλέον, ο Πορτογάλος αστέρας απήλαυσε ένα λαμπρό 2023, ολοκληρώνοντας τη χρονιά ως ο κορυφαίος σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, παρόλο που δεν κέρδισε κανένα τρόπαιο τη χρονιά που μας αποχαιρέτησε πριν από μερικές ημέρες.

Ο «CR7» διαθέτει ήδη ένα μεγάλο... χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε πολλές χώρες, αν και βασίζεται κυρίως στο Ντουμπάι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πρόσθεσε ένα ακόμα στη λίστα με τα σπίτια που έχει στη διάθεσή του, κάνοντας μια αγορά δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το Bloomberg Linea, ο Κριστιάνο αγόρασε μια έπαυλη στο νησί Jumeirah Bay, το οποίο έχει κερδίσει το παρατσούκλι «Νησί του Δισεκατομμυριούχου». Πρόκειται για ένα απομονωμένος θύλακας στο Ντουμπάι που φιλοξενεί τους πλούσιους ανθρώπους.

Υποστηρίζεται ότι ο Ρονάλντο θα παραλάβει την υπερπολυτελή έπαυλη του, κάποια στιγμή φέτος. Φημολογείται ότι η αγορά του σπιτιού κόστισε δισεκατομμύρια ευρώ. Αν και δεν είναι γνωστές οι ιδιαιτερότητες της έπαυλης που αγόρασε ο Κριστιάνο, ένα παρόμοιο σπίτι στο νησί των δισεκατομμυριούχων έχει έκταση 30.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει έξι υπνοδωμάτια, ιδιωτική πρόσβαση σε ένα ρήγμα, ένα σπα, μια πισίνα και έναν εκθεσιακό χώρο για επτά αυτοκίνητα.

Το όνομα «Νησί του δισεκατομμυριούχου» αποκτήθηκε επειδή ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων που ζουν εκεί ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο ξεπερνά κάθε άλλη τοποθεσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι το σπίτι για πλούσιους Σαουδάραβες, Ισραηλινούς, Ινδούς και Ρώσους.

Το νησί είναι μέρος μιας περιφραγμένης κοινότητας και περιλαμβάνει πολλά εστιατόρια εκλεκτής εστίασης, ένα yacht club και ένα παραλιακό θέρετρο. Η περιοχή έχει επίσης απευθείας θέα στην ανοιχτή θάλασσα και στο περίφημο κτίριο Burj Khalifa.

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο είναι πιθανό να περάσει χρόνο εκεί με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα πέντε παιδιά του. Μια πτήση προς την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, όπου εδρεύει η Αλ Νασρ, θα διαρκούσε μόλις δύο ώρες, με τον Πορτογάλο αστέρα να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τις χειμερινές διακοπές.