Παρουσιάστηκε ο Σάντος από την Μπεσίκτας: «Αν δεν νικάω δεν μπορώ να κοιμηθώ, να μην έρθουν παίκτες για διακοπές» (vid)

Φερνάντο Σάντος

i

PrtScr

Παρουσιάστηκε ο Σάντος από την Μπεσίκτας: «Αν δεν νικάω δεν μπορώ να κοιμηθώ, να μην έρθουν παίκτες για διακοπές» (vid)

Κώστας Τόπας 13:09 - 09.01.2024

Ο Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε από την Μπεσίκτας και κατά τις δηλώσεις του, μίλησε για τους στόχους της νέας του ομάδας αλλά και για τη νοοτροπία του ως προπονητής.

Μπορεί να κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο η Μπεσίκτας βρήκε τον εκλεκτό για τον πάγκο της. Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Τουρκίας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι ασπρόμαυροι δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να έρθει η απόλυση του Ριζά Τσαλιμπάι και η άφιξη του Πορτογάλου τεχνικού.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τους στόχους και το όραμα που έχει για την Μπεσίκτας, τονίζοντας και πως ο μόνος στόχος του είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, αφού αλλιώς δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

«Ο μόνος μου στόχος είναι η νίκη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν χάνω. Η ομάδα μου πρέπει πάντα να κερδίζει. Πρέπει να παλέψουμε στο γήπεδο. Πρέπει να παλέψουμε ακόμα και στη χειρότερη κατάσταση. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να πεθάνουμε. Εκτός από αυτό τίποτα άλλο δεν λειτουργεί. Θέλουμε να εμφυσήσουμε αυτό το πνεύμα. Ο Σεμί Κιλισού σημείωσε 2 γκολ στα 2 τελευταία ματς. Έχουμε πολύ καλούς νέους παίκτες. Έχουμε πολύ σημαντικά σχέδια για αυτούς. Προπονώ την εθνική ομάδα εδώ και 14 χρόνια. Μου έλειπε η προπόνηση με τους παίκτες κάθε μέρα στις ομάδες του συλλόγου. Μου έλειψε τόσο πολύ αυτό. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του συλλόγου», ανέφερε αρχικά ο 69χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια της παρουσίασης του ο Σάντος μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση της Μπεσίκτας: «Πρέπει να φέρουμε μεγάλους χαρακτήρες, όχι μεγάλα ονόματα. Δεν θέλω να έρθει κανείς εδώ για διακοπές. Όλοι οι παίκτες που φέρνω εδώ πρέπει να έρθουν στην προπόνηση. Προσωπικότητα, χαρακτήρας και ποιότητα. Πρέπει να είναι ποιότητα επιπέδου Μπεσίκτας.