Τσίλης στους «Baladeros Live»: «Ως ελεύθερος ο Μπακασέτας δεν πάει ουτε μία στο εκατομμύριο στον Παναθηναϊκό»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Τσίλης στους «Baladeros Live»: «Ως ελεύθερος ο Μπακασέτας δεν πάει ουτε μία στο εκατομμύριο στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 14:18 - 08.01.2024

Ο Κώστας Τσίλης και ο Μπάμπης Τσιμπίδας συζήτησαν για το θέμα του Τάσου Μπακασέτα.

Μπορεί το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ να είναι το πιο σημαντικό θέμα συζήτησης τη σημερινή μέρα και οι διαιτητικές αποφάσεις να έχουν γίνει... viral, αλλά μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε και σε μεταγραφική περίοδο.

Και οι μεταγραφές είναι ένα από τα αγαπημένα ζητήματα στην Ελλάδα. Στην εκπομπή «Baladeros Live» ο Κώστας Τσίλης και ο Μπάμπης Τσιμπίδας ασχολήθηκαν με το θέμα του Τάσου Μπακασέτα, λέγοντας πως είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Μπεσίκτας.

Και ασχολήθηκαν και με το πρόσφατο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστα Τσίλη, να αναφέρει ότι ο Μπακασέτας αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό θα το έκανε τώρα, με πώληση από την Τραμπζονσπόρ. Και όχι το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

«Αν είχε μια ελπίδα ο Παναθηναϊκός να πάρει τον Μπακασέτα, θα ήταν τώρα τον Ιανουάριο. Να τον αγόραζε από την Τραμπζονσπόρ, να του ασκούσαν πίεση οι Τούρκοι για να πάει. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να πάει το καλοκαίρι ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας. Και δεν ξέρουμε και από που έβγαιναν οι πληροφορίες αυτές. Δεν έβγαιναν από το περιβάλλον του Τάσου, άρα έβγαιναν από την Τραμπζονσπόρ. Αλλά πως να ξέρει η Τραμπζονσπόρ τι σκέφτεται ο Μπακασέτας;».

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη» Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!