Ο Παναθηναϊκός τελειώνει με τον στόπερ μέσα στην εβδομάδα

Γιάννης Παπαδημητρίου, Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός τελειώνει με τον στόπερ μέσα στην εβδομάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:06 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 08.01.2024

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εβδομάδα ντέρμπι σε πρωταθλήμα και Κύπελλο, όμως παράλληλα με το αγωνιστικό «τρέχει» και το μεταγραφικό κομμάτι, με τον πρώτο κεντρικό αμυντικό να πλησιάζει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Παναθηναϊκός ανέκτησε την πρωτοπορία στη Stoiximan Super League μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Παναιτωλικού και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα δύσκολα έπονται, με τα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και με την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα.

Ο Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα σχέδια του για την τακτική και την ενδεκάδα, όμως ο Γιάννης Παπαδημητρίου επικεντρώνει τις προσπάθειες του στην ενίσχυση του ρόστερ. Με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού να έχει τεθεί ως η απόλυτη προτεραιότητα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει λάβει τις εισηγήσεις του Τερίμ και ασχολείται με παίκτες για τα μετόπισθεν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας είναι ο Άντριου Γκραβιγιόν. Ο οποίος ανήκει στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, αλλά επειδή δεν πληρωνόταν έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν ανοιχτή γραμμή με τους Τούρκους και συνεχίζουν τις συζητήσεις, προκειμένου να συμφωνήσουν στο αντίτιμο για την αγορά του 28χρονου στόπερ από τη Γουαδελούπη. Ο Τερίμ ο οποίος είναι ζωντανός μύθος στα Άδανα, έχει συμβάλλει στην πρόοδο των επαφών, οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα ήταν δυσκολότερες.

Σπόραρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση στο Κύπελλο και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:57 - 07.01.2024

Σπόραρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση στο Κύπελλο και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Παναιτωλικού, Αντράζ Σπόραρ, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά και σε αυτό με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο έτερος παίκτης με τον οποίο ασχολείται ο Παπαδημητρίου, δεν έχει «διαρρεύσει» στη δημοσιότητα. Οι συζητήσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι εξίσου προχωρημένες, με τον ίδιο και την ομάδα του. Γιατί πρόκειται για αθλητή ο οποίος θα έρθει ετοιμοπόλεμος στην Αθήνα, εφόσον ολοκληρωθεί το deal.

Ο σκοπός είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου μετά τον Δημήτρη Λημνιό, να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ούτως ώστε, ο νέος στόπερ θα εγκατασταθεί στην Αθήνα και μετά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να προχωρήσουν με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.