«Θετικός για Μπεσίκτας ο Μπακασέτας» - Οι απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ και η προσφορά των «ασπρόμαυρων»

Τάσος Μπακασέτας

i

©intime

«Θετικός για Μπεσίκτας ο Μπακασέτας» - Οι απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ και η προσφορά των «ασπρόμαυρων»

Κώστας Τόπας 15:24 - 04.01.2024

Δημοσίευμα της «Fanatik» αποκαλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και την προσφορά που κατέθεσε η Μπεσίκτας.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το μέλλον της καριέρας του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας, Τάσου Μπακασέτα. Αυτή τη φορά η «Fanatik» φέρνει στο φως νέα στοιχεία γύρω από το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Μπεσίκτας για την απόκτηση του. 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι «Μαυραετοί» ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την Τράμπζονσπορ για τον 30χρονο Έλληνα χαφ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και για την ώρα δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει με τον σύλλογο της Τραπεζούντας. Η «Fanatik» μάλιστα υπογραμμίζει ότι στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν σε επίπεδο προέδρων, ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγρούλ Ντογάν ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. 

Η Μπεσίκτας, από την άλλη, συμφώνησε να πληρώσει κάποιο ποσό, λέγοντας: «Δεν μπορούμε να πληρώσουμε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον παίκτη που έχει 6 μήνες στο συμβόλαιό του». Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή με χρήματα γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Οι Τούρκοι μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο «Μπάκα» είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Μπεσίκτας, αναφέροντας μάλιστα ότι ο 30χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός επιθυμεί μισθό γύρω στα δύο εκατ. ευρώ, αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να πέσει.