Η πρώτη αντίδραση της Βουλγαράκη σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωαννίδη (vid)

Η πρώτη αντίδραση της Βουλγαράκη σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωαννίδη (vid)

Sportal newsroom 14:57 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 04.01.2024

«Δεν έχω να πω κάτι, καλή χρονιά σε όλους», είπε η Ελένη Βουλγαράκη απαντώντας σε ερωτήσεις ρεπόρτερ για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 24χρονη διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Η Ελένη Βουλγαράκη κι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Η 34χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον 24χρονη διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. 

Η φημολογία για τη σχέση τους ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (3/1) από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» λέγεται ότι είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες μία κοινή τους φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο

Η Ελένη Βουλγαράκη, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τη φημολογούμενη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη. «Δεν έχω να πω κάτι, καλή χρονιά σε όλους», είπε η ίδια σε ρεπόρτερ που την περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, το φημολογούμενο ζευγάρι φέρεται να πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.