Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη

Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη

Sportal newsroom 12:18 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 04.01.2024

Ο φακός «τσάκωσε» την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο.

Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως βιώνουν η Ελένη Βουλγαράκη κι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού κι η γνωστή παρουσιάστρια κι η ραδιοφωνική παραγωγός είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος είχε σχέση με μία μελαχρινή κοπέλα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, αφού χώρισε κι έμεινε ένα διάστημα μόνος του ο έρωτας του ξαναχτύπησε την πόρτα. Οι συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» γνωρίζουν για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη κι ο ίδιος τους έχει εξομολογηθεί πόσο ερωτευμένος είναι. 

Το «προξενιό», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr έκανε ο Κώστας Αγνωστόπουλος, γνωστός ως «Μισθοφόρος». Είναι φίλος και με τους δύο και αφού κανόνισε να βρεθούν όλοι μαζί, η Ελένη Βουλγαράκη κι ο Φώτης Ιωαννίδης έγιναν ζευγάρι

Νέο έτος, ίδια όργια Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:53 - 03.01.2024

Νέο έτος, ίδια όργια Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα των παικτών του και νίκησε 2-0 τον αδύναμο ΠΑΣ Γιάννινα. Γκολ και όργια Ιωαννίδη στο πρώτο ημίχρονο, πρώτο γκολ για Βιλένα και εξαιρετικός ο Μπερνάρ.

Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού αν και πάντα έμενε στη Γλυφάδα αποφάσισε να αφήσει τα νότια προάστια και να μετακομίσει στα βόρεια προάστια για χάρη της αγαπημένης του. Οι δυο τους ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους και κάνουν πράγματα μαζί. Τα Χριστούγεννα έκαναν ένα ταξίδι στο Λονδίνο και πέρασαν μερικές πολύ όμορφες στιγμές. Αυτό ήταν άλλωστε και αυτό που «πρόδωσε» τη σχέση τους. Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και μία φωτογραφία του ζευγαριού, όπου διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί.