Ο Λημνιός άρχισε προπονήσεις, χωρίς Σένκεφελντ-Χουάνκαρ το πρόγραμμα (pics)

Δημήτρης Λημνιός

i

www.pao.gr

Ο Λημνιός άρχισε προπονήσεις, χωρίς Σένκεφελντ-Χουάνκαρ το πρόγραμμα (pics)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:07 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 04.01.2024

Ο Δημήτρης Λημνιός ενσωματώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, ενώ ο Τερίμ δεν έλαβε ευχάριστα νέα από τους Χουάνκαρ και Σένκεφελντ.

Ο Δημήτρης Λημνιός είχε μεταβεί την Τρίτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», πέρασε από εργομετρικά και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Ασφαλώς, ο διεθνής εξτρέμ χρειάζεται χρόνο για να ανακτήσει τη φόρμα του, αφού έχει μόλις μία συμμετοχή στη φετινή σεζόν με τις «ρεζέρβες» της Κολωνίας.

Ο Λημνιός είδε την Τετάρτη τον Παναθηναϊκό να νικάει 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την Πέμπτη, προπονήθηκε πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Λημνιός πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, αφού γυμναζόταν κανονικά στη Γερμανία και δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης. Πλέον, εξαρτάται από τον Φατίχ Τερίμ πότε θα τον χρησιμοποίησει, αφού ο παίκτης έχει ανάγκη από ρυθμό.

Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ νοσεί με ίωση και για αυτό δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ, ενώ ο Ολλανδός στόπερ συνέχισε με πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο απλήρωτος Γκραβιγιόν, η προσφυγή κατά της Αντάνα και το μπάσιμο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:21 - 04.01.2024

Ο απλήρωτος Γκραβιγιόν, η προσφυγή κατά της Αντάνα και το μπάσιμο του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί μέσω του Φατίχ Τερίμ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Άντριου Γκραβιγιόν. Η ανάμειξη του Τερίμ, η σχέση του με τον ιδιοκτήτη της τουρκικής ομάδας και η προσφυγή του απλήρωτου Γκραβιγιόν.

Ο Σένκεφελντ αν νιώθει καλύτερα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή. Ωστόσο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού παραμένει αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του χθεσινού αγώνα, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι πίεσης σε μικρές εστίες.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Λημνιού με τη φανέλα του Παναθηναϊκού