Η Πόρτο επιδιώκει τον δανεισμό του Σογιουντσού που ακούγεται και για Παναθηναϊκό

Τσαγκλάρ Σογιουντσού

i

atleticodemadrid.com

Η Πόρτο επιδιώκει τον δανεισμό του Σογιουντσού που ακούγεται και για Παναθηναϊκό

Κώστας Τόπας 09:20 - 04.01.2024

Στο στόχαστρο της Πόρτο φαίνεται πως είναι ο 27χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός, Τσαγκλάρ Σογιουντσού, ο οποίος ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό.

Η Πόρτο συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ της τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Abola» ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι «δράκοι» είναι αυτό του Τσαγκλάρ Σογιουντσού, που προσφάτως συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός ότι οι «ροχιμπλάνκος» αγωνίζονται με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ο 27χρονος Τούρκος στόπερ δεν έχει βρει χώρο στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Έχει μόλις οκτώ παιχνίδια και ανοίγει την πόρτα σε πιθανή αποχώρηση τον Ιανουάριο.

Ο Σογιουντσού ο οποίος υπέγραψε ως ελεύθερος την περασμένη σεζόν, αποτελεί στόχο και της Ρόμα, που τον θέλει δανεικό. Η Πόρτο επιδιώκει επίσης τον δανεισμό του, αλλά είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. 

O Τερίμ ψάχνει το «μπαμ» με τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:51 - 03.01.2024

O Τερίμ ψάχνει το «μπαμ» με τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσαγκλάρ Σουγιουντσού και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει με τους Μαρκάο και Ζουλιάν και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος διεθνής αποτιμάται περίπου στα 12 εκατ. ευρώ. Οι «δράκοι», μάλιστα, πραγματοποίησαν έρευνα για την απόκτηση του,, αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημη πρόταση στην Ατλέτικο. Ο μισθός μπορεί να είναι πρόβλημα, όπως και η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Αγγλία.