Η Φενέρμπαχτσε κάνει δικό της τον Μπονούτσι

Λεονάρντο Μπονούτσι

i

PrtScr

Η Φενέρμπαχτσε κάνει δικό της τον Μπονούτσι

Παναγιώτης Κατσαφάδος 17:10 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 09.01.2024

Η Φενέρμπαχτσε τα έχει βρει σε όλα με τον Ιταλό αμυντικό και σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα από την τούρκικη ομάδα.

Η Φενέρμπαχτσε προσθέτει εμπειρία στην άμυνά της καθώς κάνει δικό της τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η τούρκικη ομάδα τα βρήκε σε όλα απ’ ότι φαίνεται με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωσή του. 

Ο Μπονούτσι ξεκίνησε τη σεζόν αγωνιζόμενος στο Βερολίνο και την Ουνιόν αλλά στη συνέχεια θέλησε να αποχωρήσει γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ρόλο στη μεταγραφή του έμπειρου στόπερ έπαιξε και ο Έντιν Τζέκο. Ο επίσης πολύπειρος επιθετικός ήταν αντίπαλος με τον Ιταλό στόπερ στη Serie A όταν ο Βόσνιος αγωνιζόταν στη Ρόμα και την Ίντερ και ο Μπονούτσι στη Γιουβέντους. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται «έβαλε το λιθαράκι του για τη μεταγραφή του πρώην αμυντικού της Ουνιόν. 

Έτσι, ο 36χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ, μεταξύ των υποψηφίων ο Ακαϊντίν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:17 - 09.01.2024

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ, μεταξύ των υποψηφίων ο Ακαϊντίν

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ολοκληρώνει άμεσα τις κινήσεις του για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο Σαμέτ Ακαϊντίν συγκαταλέγεται μεταξύ των στόπερ που απασχολούν τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ακαϊντίν της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τους Τούρκους

Η Φενέρμπαχτσε την ώρα που, όπως όλα δείχνουν θα κάνει δικό της τον Λεάντρο Μπονούτσι, είναι σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Σαμέτ Ακαϊντίν. Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στη λίστα του Φατίχ Τερίμ, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο ακόμα και για συνάντηση των δύο ομάδων.