Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ, μεταξύ των υποψηφίων ο Ακαϊντίν

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Fenerbahce.org

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ, μεταξύ των υποψηφίων ο Ακαϊντίν

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:17 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 09.01.2024

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ολοκληρώνει άμεσα τις κινήσεις του για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο Σαμέτ Ακαϊντίν συγκαταλέγεται μεταξύ των στόπερ που απασχολούν τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθεί η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο. Με την οποία θα ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας, όπου η ανάγκη έχει διογκωθεί μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ταξιδέψει εκτός Ελλάδας προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή που απασχολεί για τα μετόπισθεν. Όσο για τον προορισμό του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού, δεν έχει «διαρρεύσει».

Η Κωνσταντινούπολη είναι ένα μέρος που συγκεντρώνει πιθανότητες. Επειδή ο Σαμέτ Ακαϊντίν συμπεριλαμβάνεται στη short-list που χειρίζεται ο Παπαδημητρίου, μετά τις εισηγήσεις του Φατίχ Τερίμ.

Ο Ακαϊντίν έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Φενέρμπχατσε να αποχωρήσει με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονος στόπερ θέλει να μετακομίσει σε ένα περιβάλλον που θα έχει εγγυημένο ρόλο, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του με την Τουρκία στο Euro 2024.

Αυτή το ιδιοκτησιακό καθεστώς ικανοποιεί και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει για έναν παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα δεσμεύσει την ΠΑΕ με μία μακροπρόθεσμη συμφωνία. Μία παράμετρος που δεν ισχύει με τον Άντριου Γκραβιγιόν, ο οποίος πωλείται και τέθηκε στο περιθώριο προς το παρόν από τους «πράσινους».

Ο Παπαδημητρίου δεν έχει μόνο μία διαπραγμάτευση ανοιχτή, ούτως ώστε να μην εγκλωβιστεί από ενδεχόμενες... παρενέργειες. Το ζητούμενο παραμένει η επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα που ανήνει, εντός των επόμενων ωρών.