Ο Λάρκιν ρωτήθηκε αν θα επέλεγε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και η απάντησή του εκπλήσσει: «Σταύρωση» (vid)
i

© EuroLeague Basketball

Ο Λάρκιν ρωτήθηκε αν θα επέλεγε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και η απάντησή του εκπλήσσει: «Σταύρωση» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:00 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 09.01.2024

H ερώτηση ήταν συγκεκριμένη, αλλά δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Ο Σέιν Λάρκιν στη συνέντευξη του στο Sportal κλήθηκε να κάνει μία επιλογή: Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Παίκτης του Αταμάν ή αντίπαλός του; Και ο Αμερικανός σταρ της Εφές απάντησε χωρίς όμως να ανέβει τον... Γολγοθά.

Ο Σέιν Λάρκιν δεν είναι από αυτούς που... κρύβουν τα χαρτιά τους. Ούτε στο παρκέ, ούτε στις δηλώσεις του. Προφανώς, ειδικά στον αγωνιστικό χώρο, πάντα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει στην επίθεση και πως μπορεί να το καταφέρει. 

Ταυτόχρονα, ο Αμερικανός σταρ της Αναντολού Εφές εκφράζεται με αυτοπεποίθηση, με εμπειρία, αλλά και αυθόρμητα. Και αυτό έκανε στην κάμερα του Sportal και στον Χρήστο Τσάλτα, με τον οποίο συνομίλησαν για όλα τα «καυτά» θέματα της EuroLeague πριν από την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (9/1, 21:15) στο ΟΑΚΑ, μέχρι που... φθάσαμε και στο επίμαχο ερώτημα: Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Παίκτης του Αταμάν ή αντίπαλός του;

Κι αφού χαμογέλασε με το τέλος της ερώτησης, για το αν θα ήταν στο χέρι του να αποφασίσει μία από τις δύο επιλογές τότε ο Λάρκιν έδωσε την απάντησή του με έναν χαρακτηριστικό τρόπο. «Δεν μπορώ να επιλέξω μία από τις δύο πλευρές. Θα ήταν σαν... σταύρωση», είπε γεμάτος πονηρά χαμόγελα, προφανώς κάνοντας μία στιγμιαία προβολή σε μία τέτοιους είδους φαντασιακή κατάσταση. 

Ο Σέιν Λάρκιν στο Sportal: «Δεν έχω δει στην Ευρώπη ατμόσφαιρα σαν του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»
EUROLEAGUE

11:25 - 09.01.2024

Ο Σέιν Λάρκιν στο Sportal: «Δεν έχω δει στην Ευρώπη ατμόσφαιρα σαν του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Ένας σταρ της Euroleague αποκλειστικά στο Sportal. Ο Σέιν Λάρκιν παίρνει τ' όπλο του και μοιράζει ατάκες για τον Εργκίν Αταμάν και τη σχέση του με τον Τούρκο κόουτς, τον φετινό Παναθηναϊκό AKTOR, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

Επίσης θεωρεί πως «στην Ελλάδα υπάρχει μία από τις καλύτερες μπασκετικές κουλτούρες» και κατέληξε με την ατάκα του: «Υπάρχει ίσος σεβασμός και για τις δύο ομάδες. Τώρα, το τι επιφυλάσσει το μέλλον, κανείς δεν το ξέρει. Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να επιλέξω μία από τις δύο. Θα ήταν σαν... στραύρωση για μένα». 

Πρόσθεσε πως «προφανώς είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης της Εφές. Ταυτόχρονα, έχω τεράστιο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, και τεράστιο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Έχω παίξει απέναντί τους πολλές φορές. Έχω παίξει μπροστά στον κόσμο τους μέσα στα χρόνια»

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!