«Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αντάνασπορ, μιλάει με Τερίμ για τον Γκραβιγιόν»

Άντριου Γκραβιγιόν

i

Stade de Reims / Facebook

«Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αντάνασπορ, μιλάει με Τερίμ για τον Γκραβιγιόν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:19 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 08.01.2024

Τούρκοι ρεπόρτερ επιβεβαιώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και Αντάνα Ντεμίρσπορ για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Άντριου Γκραβιγιόν, έχουν περάσει στο τελικό στάδιο. Παίρνει μέρος στις επαφές ο Φατίχ Τερίμ.

Στην τελική ευθεία έχουν περάσει οι ενέργειες των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Πάντα σε συνεννόηση με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει υποδείξει τους δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίου συζητάει η διοίκηση και αποσκοπεί να κλείσει τον έναν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Το Sportal έχει γράψει από την προηγούμενη Τετάρτη ότι ο Άντριου Γκραβιγιόν είναι ένας παίκτης, ο οποίος απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους». Ο 28χρονος στόπερ από τη Γουαδαλούπη αρέσει στον Τερίμ και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Τούρκος προπονητής.

Κατά... σύμπτωση, ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Μετίν Κορκμάζ, εκεί που ανήκουν τα δικαιώματα του Γκραβιγιόν, βρίσκεται στην Αθήνα. Προκειμένου να έχει συζητήσεις με τον Φατίχ Τερίμ για μεταγραφικά θέματα.

Την πληροφορία αποκαλύπτει ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Είναι ο ίδιος ο οποίος είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό και την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου δεν αναφέρει το όνομα του Γκραβιγιόν, ενώ σε ερωτήσεις που δέχτηκε στο Twitter από Τούρκους χρήστους, απάντησε ότι έχουν γραφτεί τρία ονόματα. Εκτός του Γκραβιγιόν, αναφέρονται ο 25χρονος Τούρκος εξτρέμ, Γιουσούφ Σάρι και ο 30χρονος Τούρκος μέσος Εμρέ Ακμπάμπα.

Από ελληνικές «πηγές», προκύπτει ότι με τον επικεφαλής της Αντάνα Ντεμίρσπορ, έχει τεθεί επί τάπητος μόνο ο Γκραβιγιόν. Ο Τερίμ συμμετέχει στις επαφές των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού με τον Κορκμάζ, ενώ επικρατεί αισιοδοξία ότι σύντομα θα επιτευχθεί συμφωνία.

Άλλος Τούρκος ρεπόρτερ, ο Σαλίμ Μανάβ, ο οποίος είχε αποκαλύψει στα τουρκικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκραβιγιόν, επιβεβαιώνει την πληροφόρηση για επαφές του Τερίμ με τον Κορκμάζ για τον 28χρονο στόπερ.

Όλα συγκλίνουν πως η υπόθεση του διεθνούς με τη Γουαδαλούπη έχει πάρα πολές πιθανότητες να ευοδωθεί. Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» δουλεύουν παράλληλα και για άλλον αμυντικό, για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.