«Ο Τερίμ ζήτησε την απόκτηση του Γιουσούφ Σαρί»

Γιουσούφ Σαρί

i

©Photo by Boris Streubel/Getty Images/Ideal Images

«Ο Τερίμ ζήτησε την απόκτηση του Γιουσούφ Σαρί»

Sportal newsroom 15:35 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 08.01.2024

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρό του τον Γιουσούφ Σαρί.

«Η πρώτη μεταγραφή του Τερίμ είναι από την Super Lig», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «Fanatik», η οποία υποστηρίζει ότι ο 70χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Γιουσούφ Σαρί, ο οποίος το περασμένο διάστημα είχε ακουστεί τόσο για Ολυμπιακό όσο και για τη Λυών.

Ο 25χρονος Τούρκος εξτρέμ Γιουσούφ Σαρί, αγωνίζεται με την Άντανα Ντεμίρσπορ και όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται σύντομα να χτυπήσει την πόρτα της τουρκικής ομάδας για να καταθέσει πρόταση, ώστε να τον αποκτήσει. 

Ο Σαρί μετράει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Τουρκία, μετρώντας 4 συμμετοχές και ένα γκολ. Είναι γενημμένος στη Γαλλία και έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Μαρσέιγ, στην οποία έμεινε ως το 2018. Από εκεί πήγε δανεικός στην Κλερμόν, ενώ η επιστροφή του στο «Βελοντρόμ» το καλοκαίρι του 2019, ήταν σύντομη καθώς η Μασσαλοί τον πούλησαν στην Τράμπζονσπορ.

Εκεί κατέγραψε 69 συμμετοχές βρίσκοντας 5 φορές δίχτυα και μοιράζοντας έξι ασίστ και κατέκτησε μεταξύ άλλων 1 Κύπελλο, 1 Πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Τουρκίας!

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη» Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!