Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σένκεφελντ

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

©intime

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σένκεφελντ

Sportal newsroom 14:41 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 08.01.2024

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μπήκε κανονικά στις προπονήσεις και είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Στη σημερινή προπόνηση (8/1) λοιπόν επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος μπήκε σε κανονικού ρυθμούς μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Ακόμα θεραπεία ακολούθησαν ο Παλάσιος, ο Μάγκνουσον και ο Πάλμερ - Μπράουν

Υπενθυμίζεται ότι εκτός θα είναι και ο Παλάσιος, ο οποίος έχει πάθει θλάση και ο Φατίχ Τερίμ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τρεις εβδομάδες.

Τελειώνει με τον στόπερ μέσα στην εβδομάδα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός αμυντικού. Ένας εξ αυτών είναι ο Άντριου Γκραβιγιόν, ο οποίος ανήκει στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ωστόσο δεν πληρωνόταν και έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο. 

Οι άνθρωποι των «πρασίνων» είναι σε επικοινωνία με τους Τούρκος, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται για να υπάρξει συμφωνία για τον στόπερ από τη Γουαδελούπη. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να έχει τελειώσει και με τη δεύτερη μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδα. Έτσι ώστε ο νέος κεντρικός αμυντικός να έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα και στη συνέχεια στις τάξεις του Παναθηναϊκού να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.