Ο Χοσέ Κόρντομπα βρίσκεται στην Αθήνα!

Χοσέ Κόρντομπα

i

Facebook / Λέφσκι Σόφιας

Ο Χοσέ Κόρντομπα βρίσκεται στην Αθήνα!

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:34 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 09.01.2024

Ο 22χρονος Παναμέζος αμυντικός της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα, ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό, έχει έρθει στην Αθήνα.

Την ώρα που οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναμένονται να ολοκληρώσουν μία μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας εντός των επόμενων ωρών, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με το Τριφύλλι βρίσκεται στην Αθήνα!

Ο 22χρονος Παναμέζος στόπερ, Χοσέ Κόρντομπα, ο οποίος ανήκει στη Λέφσκι Σόφιας, έχει έρθει στην πρωτεύουσα, χωρίς να έχει διαρρεύσει ο λόγος της άφιξης του. Εάν σχετίζεται με το επαγγελματικό μέλλον του ή κάποιο προσωπικό ζήτημα.

Ο Κόρντομπα εθεάθη στην Πρεσβεία του Παναμά στον Πειραιά, όπου διευθέτησε ορισμένες διαδικασίες με το διαβατήριο και τη βίζα του. Με τους συμπατριώτες του εργαζόμενους να αναγνωρίζουν έναν βασικό διεθνή με την Εθνική τους ομάδας και να ρωτούν για τον λόγο του ταξιδιού του στην Αθήνα, αλλά και τον παίκτη να αρνείται να απαντήσει.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου και έπειτα, ο Κόρντομπα συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό μέσω δημοσιευμάτων, τόσο από τη Βουλγαρία, στο πρωτάθλημα της οποίας αγωνίζεται, όσο και από την πατρίδα του.

Τι γράφουν για Παναθηναϊκό και Κόρντομπα - Οι προτάσεις Μπεσίκτας και Άιντραχτ για τον Παναμέζο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:03 - 19.12.2023

Τι γράφουν για Παναθηναϊκό και Κόρντομπα - Οι προτάσεις Μπεσίκτας και Άιντραχτ για τον Παναμέζο

Τα παναμέζικα μέσα ενημέρωσης δίνουν τη δική τους εκδοχή στη σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον 22χρονο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας και παρουσιάζουν τη στάση των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Παναμέζοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του και είχε πολλές πιθανότητες να τον αγοράσει από τη Λέφσκι Σόφιας. Η Μπεσίκτας φερόταν να είχε το προβάδισμα για την αγορά του, προσφέροντας περισσότερα χρήματα στη Λέφσκι.

Ο Κόρντομπα έχει χρηματιστηριακή αξία στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους παίκτες στη Λατινική Αμερική. Φέτος, ο Παναμέζος στόπερ είναι βασικός με 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Conference League και συνολικό χρόνο 2.160 λεπτών.