Επίσημη η επιστροφή του Σάντσο στην Ντόρτμουντ

Τζέιντον Σάντσο

i

© Borussia Dortmund

Επίσημη η επιστροφή του Σάντσο στην Ντόρτμουντ

Πάνος Κορομηλάς 17:18 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 11.01.2024

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο, σε μια κίνηση που έμοιαζε θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Το αναμενόμενο comeback του Τζέιντον Σάντσο στη Βεστφαλία οριστικοποιήθηκε. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άγγλου χαφ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει έτσι μετά από τρία χρόνια στη Γερμανία, για να δώσει σημαντικές επιθετικές λύσεις στην ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, αλλά και να «αναγεννηθεί» μιας και η θητεία του στο Μάντσεστερ δεν εξελίχθηκε ιδανικά. Σε 82 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους» σημείωσε μόλις δώδεκα γκολ και έξι ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές και βρισκόταν σταθερά εκτός πλάνων του Τεν Χαχ.

Το σενάριο επιστροφής του στη Ντόρτμουντ ακουγόταν εδώ και καιρό και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Σάντσο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «10» ως το τέλος της σεζόν και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη:

«Όταν μπήκα ξανά στα αποδυτήρια, ένιωσα σαν να επιστρέφω σπίτι. Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα, έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο μας και πάντα είχα επαφές με τη διοίκηση. Ανυπομονώ να δω πάλι τους συμπαίκτες μου, να παίξω ποδόσφαιρο ξανά με χαμόγελο και να βοηθήσω την Ντόρτμουντ με γκολ και ασίστ».

Υπενθυμίζεται πως ο Σάντσο ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του παρουσία στη Ντόρτμουντ. Με τις εμφανίσεις του, οδήγησε του Βεστφαλούς στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας τη σεζόν 2020-2021 και εξαργύρωσε μια σπουδαία μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ.