Τζακάνι για Μανδά: «Πρόκειται για ένα 'golden boy' που δουλεύει πολύ σκληρά»

Χρήστος Μανδάς

i

©S.S.Lazio

Τζακάνι για Μανδά: «Πρόκειται για ένα 'golden boy' που δουλεύει πολύ σκληρά»

Ο Ματία Τζακάνι αναφέρθηκε στο πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του Χρήστου Μανδά στην πρόκριση της Λάτσιο επί της Ρόμα (1-0) στην επόμενη φάση του Coppa Italia.

Το ντεμπούτο του Χρήστου Μανδά κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο, από το περασμένο καλοκαίρι που είχε ενταχθεί στο δυναμικό της, συνοδεύτηκε με τεράστια πρόκριση στους ημιτελικούς του Coppa Italia επί της «μισητής συμπολίτισσας», Ρόμα, με 1-0

Το ντέρμπι «de la capitale» κρίθηκε από το πέναλτι-γκολ του Ματία Τζακάνι στο 51ο λεπτό, παράβαση που ο διαιτητής Ορσάτο υπέδειξε μετά την εξέτασης της φάσης από το VAR. 

Οι «λατσιάλι» του Μαουρίσιο Σάρι παρέμειναν αήττητοι για 9ο σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι στους «Ρωμαίους» ως (τυπικά) γηπεδούχος (6-3-0), ενώ για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Τζακάνι αναφέρθηκε στο πόσο καθοριστική ήταν η παρουσία του Μανδά στην πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Coppa Italia. 

«Ας ξεκινήσουμε από το συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα 'golden boy' που δουλεύει πολύ σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και ζει για το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα απόγευμα που το άξιζε», ανέφερε. 

Από την πλευρά του ο Αλέσιο Ρομανιόλι δήλωσε: «Θα πρέπει να συγχαρούμε τον Μανδά. Είναι πολύ καλός και διαθέτει ποιότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν. Όλα τα ντέρμπι είναι σημαντικά».