«Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στη λίστα της Άρσεναλ»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης

i

© Intime

«Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στη λίστα της Άρσεναλ»

Στο στόχαστρο μεγαθηρίων της Ευρώπης φέρεται να είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, με την Άρσεναλ να βρίσκεται στη λίστα σύμφωνα με έγκριτο Τούρκο δημοσιογράφο.

Ομάδες από την Bundesliga, τη La Liga αλλά και την Premier League έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς στην Eredivisie με την Άλκμααρ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο έγκριτος Τούρκος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα τα οποία εξετάζει η Άρσεναλ για την κορυφή της επίθεσης και μέσα σε αυτά βρίσκεται και αυτό του Έλληνα φορ.

Επίσης, η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν έχουν στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 25χρονο Έλληνα επιθετικό τις τελευταίες εβδομάδες. Η Άλκμααρ προετοιμάζεται για προσφορές εντός των επόμενων ημερών για τον Παυλίδη, ο οποίος έχει πετύχει 18 γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Τα καταλανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τον Παυλίδη: «Άλλος ένας killer στο ραντάρ της Μπαρτσελόνα»

Δημοσιεύματα από την Καταλονία αναφέρουν πως ο Παυλίδης έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Μίλαν. «Παυλίδης, άλλος ένας killer στο ραντάρ της Μπαρτσελόνα» γράφει η Sport, ενώ η El Mundo Deportivo αναφέρει για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή: 

«Βάζουν την Μπαρτσελόνα στα βήματα του killer-αποκάλυψη της Eredivisie». Αξίζει να σημειωθεί πως η ολλανδική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa Conference League, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο της.