Ολη η Ευρώπη στα πόδια του Παυλίδη: Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Μίλαν έστειλαν σκάουτερ για την απόκτηση του

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Ολη η Ευρώπη στα πόδια του Παυλίδη: Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Μίλαν έστειλαν σκάουτερ για την απόκτηση του

Κώστας Τόπας 10:12 - 10.01.2024

Στο στόχαστρο μεγαθηρίων της Ευρώπης φέρεται να είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος επιθυμεί να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ομάδες από την Bundesliga, τη La Liga αλλά και την Premier League έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς στην Eredivisie με την Άλκμααρ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, η Φούλαμ παρακολουθεί τον πρώτο σκόρερ της Eredivisi , ο οποίος ελπίζει να φύγει από τον ολλανδικό σύλλογο αυτόν τον μήνα.

Η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν έχουν στείλει επίσης σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 25χρονο Έλληνα επιθετικό τις τελευταίες εβδομάδες. Η Άλκμααρ προετοιμάζεται για προσφορές εντός των επόμενων ημερών για τον Παυλίδη, ο οποίος έχει πετύχει 18 γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Ο Παυλίδης ήθελε να μετακομίσει σε έναν σύλλογο στο Champions League το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε καμία ομάδα δεν πλησίασε απευθείας την Άλκμααρ ή τον παίκτη και έτσι έμεινε στην Ολλανδία.

«Συμβαίνουν πράγματα; Δεν μιλάω για αυτό τώρα - προτιμώ να το κρατήσω για μένα. Είναι σαφές ότι είμαι σωματικά και τεχνικά έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Η μεταγραφική περίοδος τον χειμώνα είναι φυσικά διαφορετική από το καλοκαίρι. Είναι πιο δύσκολο από πολλές απόψεις. Γι' αυτό δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή. «λοι ξέρουν ότι ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα το περασμένο καλοκαίρι. Τελικά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί δεν παρουσιάστηκε ένας κατάλληλος σύλλογος», είπε πρόσφατα στην «De Telegraaf» ο Παυλίδης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Άλκμααρ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη. Τώρα είναι σε ένα επίπεδο που ενδιαφέρεται για όλες τις διοργανώσεις στην Ευρώπη. Καταλαβαίνει όμως πολύ καλά ότι αν συνεχίσει έτσι, η επιλογή θα είναι πολύ ευρύτερη για εκείνον το καλοκαίρι», τόνισε.