Εξαλλος ο Τιάγκο Σίλβα: Τα έβαλε με τους οπαδούς της Τσέλσι μετά την σοκαριστική ήττα από την Μίντλεσμπρο (vids)

Τιάγκο Σίλβα

i

PrtScr

Εξαλλος ο Τιάγκο Σίλβα: Τα έβαλε με τους οπαδούς της Τσέλσι μετά την σοκαριστική ήττα από την Μίντλεσμπρο (vids)

Κώστας Τόπας 09:38 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 10.01.2024

Ο Τιάγκο Σίλβα μετά την σοκαριστική ήττα με 1-0 από την Μίντλεσμπρο είχε έναν έντονο διάλογο με τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι ήταν έξαλλοι με το νέο αρνητικό αποτέλεσμα των «μπλε».

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα πρέπει να κοιτάξει καλά τον εαυτό της στον καθρέφτη σύμφωνα με τους οπαδούς της, αφού η Μίντλεσμπρο αψήφησε όλες τις πιθανότητες για να τη νικήσει με 1-0 στον πρώτο της ημιτελικό του Carabao Cup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τιάγκο Σίλβα αντιμετώπισε τους μαζικά απογοητευμένους οπαδούς των «μπλε» στο εκτός έδρας γήπεδο του Ρίβερσαϊντ. Οι συγκεκριμένοι δεν φοβήθηκαν να δείξουν την απογοήτευσή τους ωστόσο, με τις αποδοκιμασίες να ηχούν. Ο Βραζιλιάνος στόπερ πλησίασε στις κερκίδες για να μιλήσει με τους οπαδούς και τα έβαλε με ορισμένους που δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν.

Στη συνέχεια όμως ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε το χειροκρότημα για την πρωτοβουλία του να μιλήσει με τους οπαδούς των Λονδρέζων. Ο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για τον 39χρον στόπερ να ηρεμήσει τους οπαδούς και είπε: «Δεν είδα, δεν μπορώ να πω τίποτα γι' αυτό. Μόνο φυσικά μπορούμε να δεχτούμε ότι οι οπαδοί πρέπει να νιώθουν απογοητευμένοι. Αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να παίξουμε».

Μεγάλη Μίντλεσμπρο σόκαρε την Τσέλσι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup
REST OF THE WORLD

23:58 - 09.01.2024

Μεγάλη Μίντλεσμπρο σόκαρε την Τσέλσι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup

Η Μίντλεσμπρο ήταν η νικήτρια του πρώτου ημιτελικού απέναντι στην Τσέλσι της οποίας επικράτησε με 1-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Τσέλσι κοστίζει συνολικά περίπου 1 δισεκατομμύριο λίρες, ο Τοντ Μπόελι μπορεί να δει τον σύλλογό του να αποτυγχάνει ξανά. Μια δύσκολη αναμέτρηση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας στην έδρα της με την Άστον Βίλα, η οποία κέρδισε την Μίντλεσμπρο με 1-0 στο Ρίβερσάιντ μόλις την περασμένη εβδομάδα, περιμένει επίσης τους παίκτες του Ποτσετίνο αργότερα αυτόν τον μήνα.