Στην κορυφαία ενδεκάδα του μήνα Δεκεμβρίου στο ολλανδικό πρωτάθλημα ο Παυλίδης και ο Μπάρκας

Βαγγέλης Παυλίδης

i

© PrtScr

Στην κορυφαία ενδεκάδα του μήνα Δεκεμβρίου στο ολλανδικό πρωτάθλημα ο Παυλίδης και ο Μπάρκας

Δημήτρης Χούπης 14:03 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 28.12.2023

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ και ο Βασίλης Μπάρκας της Ουτρέχτης μπήκαν στην κορυφαία ενδεκάδα του μήνα Δεκεμβρίου στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Βασίλης Μπάρκας συνεχίζουν να διαπρέπουν στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Οι δύο Έλληνες μπήκαν στην κορυφαία ενδεκάδα του μήνα Δεκεμβρίου στην Eredivise, δείχνοντας ότι είναι σε αρκετά καλή φόρμα. 

Για να γίνει αυτό έπρεπε να ληφθούν υπόψη τόσο οι ψηφοφορίες που γίνονται για την ανάδειξη του MVP του κάθε αγώνα όσο και τα δεδομένα της OPTA

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και νυν της Ουτρέχτης έχει κάτσει 15 φορές κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, κρατώντας δύο φορές την εστία του ανέπαφη, ενώ έχει δεχτεί 23 γκολ όντας βασικός. Τον Δεκέμβρη αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες και στα αυτά η Ουτρέχτη είχε δύο ισοπαλίες και μία νίκη, κρατώντας μία φορά την εστία του ανέπαφη. 

Από την άλλη ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται τη φετινή χρονιά σε τρομερή φόρμα. Ο 25χρονος φορ μετράει 22 γκολ με την Άλκμααρ σε όλες τις διοργανώσεις και τρεις ασίστ. Ωστόσο τον Δεκέμβρη έπαιξε σε τέσσερα ματς, σκοράροντας ισάριθμες φορές.