Παυλίδης για τη «μάχη» του πρώτου σκόρερ: «Πρέπει να παίζεις στο 100% διότι ξέρεις πως ο Χιμένεθ θα συνεχίσει να σκοράρει»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

© PrtScr

Παυλίδης για τη «μάχη» του πρώτου σκόρερ: «Πρέπει να παίζεις στο 100% διότι ξέρεις πως ο Χιμένεθ θα συνεχίσει να σκοράρει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:45 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 10.12.2023

Ο Βαγγέλης Παυλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τη «μάχη» που δίνει με τον Σαντιάγκο Χιμένεθ της Φέγενορντ όσον αφορά στο βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ασταμάτητος τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ. 

Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αλμίρε, για την 15η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο ίδιος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Την τρέχουσα σεζόν ο 25χρονος διεθνής μετράει 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μετά τη λήξη του ματς, ο Βαγγέλης Παυλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τη «μάχη» που δίνει με τον Σαντιάγκο Χιμένεθ της Φέγενορντ όσον αφορά στο βραβείο του πρώτου σκόρερ. Να σημειωθεί πως και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 18 γκολ.

«Είναι μία ωραία μάχη, ένας καλός αγώνας. Πρέπει να παίζεις στο 100% σε κάθε αγώνα και να είσαι συγκεντρωμένος, διότι ξέρεις ότι και ο άλλος θα συνεχίσει να σκοράρει. Δουλεύω σε όλα στις προπονήσεις και κάποια πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν και στα ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός

Τρομερός Παυλίδης: Είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Conference League

Η Άλκμααρ στις 30 Νοεμβρίου υποδέχθηκε τη Ζρίνσκι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League. Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη χρειαζόταν τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και ο Έλληνας επιθετικός έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει η ομάδα του. Στην εν λόγω αναμέτρηση ο Παυλίδης ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 1-0, όπου ήταν και το τελικό σκορ. 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έφτασε τα 12 γκολ σε 20 παιχνίδια και κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Από το 2021/22, από τότε δηλαδή που ιδρύθηκε η νέα διοργάνωση της UEFA, ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο κορυφαίος σκόρερ μαζί με τον Άρθουρ Κάμπραλ.

«Φωτιά» στη μάχη για το χρυσό παπούτσι: Μία ανάσα μακριά από τον Μπέλιγχαμ ο Παυλίδης που βρίσκεται στη λίστα με τους κορυφαίους
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:10 - 27.11.2023

«Φωτιά» στη μάχη για το χρυσό παπούτσι: Μία ανάσα μακριά από τον Μπέλιγχαμ ο Παυλίδης που βρίσκεται στη λίστα με τους κορυφαίους

Συνεχίζεται η «μάχη» για το χρυσό παπούτσι στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκεται στη 13η θέση της λίστας με 14 γκολ και 21 βαθμούς συνολικά.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη