Ενημερωμένες από την UEFA οι τρεις αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τις εξελίξεις στη χώρα μας

UEFA

i

© UEFA

Ενημερωμένες από την UEFA οι τρεις αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τις εξελίξεις στη χώρα μας

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:03 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 10.12.2023

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω των social media αποκάλυψε το mail που έστειλε η UEFA στις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων.

Η έξαρση των περιστατικών οπαδικής βίας, η οποία εξελίσσεται πλέον σε κοινωνικό φαινόμενο και απειλεί την ασφάλεια των πολιτών, αναγκάζει την κυβέρνηση να προχωρήσει στη λήψη αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση της. 

Συναρμόδιοι υπουργοί, Αστυνομία, οργανώσεις του αθλητισμού και μαζικοί φορείς έχουν διατυπώσει πολλές προτάσεις για αποφάσεις μέχρι και για διακοπή των πρωταθλημάτων ή την διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γήπεδα, χωρίς θεατές. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της κυβέρνησης σχετικά με το ενδεχόμενο να μπει «λούκετο» στα ελληνικά γήπεδα, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. 

Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε ακόμα μία παράμετρο. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε με screenshot το mail που έστειλε η UEFA στις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων. 

Κάπως έτσι αυτό επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ που ανέφερε πως η κυβέρνηση είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την UEFA για τα μέτρα που θα ανακοινώσει. 

Η ενημέρωση της UEFA προς τις ελληνικές ομάδες: 

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. 

Αποκάλυψη: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς μόνο με Ισραηλινούς και Σέρβους σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:26 - 09.12.2023

Αποκάλυψη: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς μόνο με Ισραηλινούς και Σέρβους σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη

Το τέταρτο σενάριο που κυκλοφορεί στου Μαξίμου, η συζήτηση με την UEFA, το κλείσιμο όλων των κερκίδων της χώρας και το ενδεχόμενο για παρουσία μόνο Ισραηλινών και Σέρβων την Πέμπτη στα ελληνικά γήπεδα.

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Tags: