Απίστευτο: Ο οδηγός πούλμαν της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο επειδή παραβίασε κόκκινο φανάρι κι άργησε η αποστολή να φτάσει στο «Έμιρεϊτς» (vid)

Απίστευτο: Ο οδηγός πούλμαν της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο επειδή παραβίασε κόκκινο φανάρι κι άργησε η αποστολή να φτάσει στο «Έμιρεϊτς» (vid)

Κώστας Τόπας 08:59 - 09.01.2024

Η Λίβερπουλ κινδύνευε να καθυστερήσει να φτάσει στο «Έμιρεϊτς» για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την Άρσεναλ, με αποτέλεσμα το λεωφορείο της ομάδας του συλλόγου να παραβιάσει κόκκινο φανάρι και ο οδηγός να τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επισκέφθηκε το «Έμιρεϊτς» για το ντέρμπι με την Άρσεναλ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλία. Ωστόσο, οι «Reds» βρέθηκαν παγιδευμένοι στην κίνηση όταν έφτασαν στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η αυτοκινητοπομπή λεωφορείων της Λίβερπουλ - η οποία αποτελείται από δύο οχήματα που μετέφεραν το αγωνιστικό και προπονητικό επιτελείο του συλλόγου - καταγράφηκε από κάμερα να παραβιάζει τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας καθώς προσπαθούσε να φτάσει εγκαίρως στο «Έμιρεϊτς». Παρά το γεγονός ότι δεν προκλήθηκε κανένα περιστατικό, ο οδηγός του λεωφορείου δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το παράπτωμα.

Οπως ανέφερε η τοπική αστυνομία, ο οδηγός τιμωρήθηκε με δύο πόντους βαθμούς από το δίπλωμα οδήγησης του και του επιβλήθηκε «τσουχτερό» πρόστιμο 9.312,97 ευρώ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τελικά στο «Έμιρεϊτς» περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λεωφορείο της Λίβερπουλ γίνεται πρωτοσέλιδο. Το 2022, πριν από τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής φωτογραφήθηκε να μάχεται με την κίνηση στο Παρίσι καθώς προσπαθούσε να φτάσει στο «Σταντ Ντε Φρανς».