Φουλάρει για Ονάνα η Άρσεναλ

Αμαντού Ονάνα

i

© PrtScr

Φουλάρει για Ονάνα η Άρσεναλ

Πάνος Κορομηλάς 18:00 - 08.01.2024

Στο πρόσωπο του Αμαντού Ονάνα βρίσκει τον εκλεκτό για τον άξονα η Άρσεναλ, η οποία έχει σκοπό να «τρέξει» για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο.

Οι πολλοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τους παίκτες της Άρσεναλ αυτή την περίοδο, έχουν περιορίσει σημαντικά τις επιλογές του Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει συγκρατημένος στις δηλώσεις του ως προς τις ενδεχόμενες προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον «εκλεκτό» σε περίπτωση που γίνει κάποια μεταγραφή. 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αμαντού Ονάνα της Έβερτον, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Μέρσισαϊντ. Για τον Βέλγο αμυντικό χαφ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Τσέλσι, όμως η Άρσεναλ μοιάζει αποφασισμένη να κυνηγήσει την περίπτωση του. 

Τη φετινή σεζόν μετρά 21 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ και με ανάλογες εμφανίσεις μοιάζει δύσκολο να παραμείνει για πολύ στην ομάδα του Σον Ντάις

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ήττες από Γουέστ Χαμ και Φούλαμ στο πρωτάθλημα την έχουν ρίξει στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και η ενίσχυση μοιάζει επιβεβλημένη, εν όψει του επιβαρυμένου προγράμματος που ακολουθεί με τις υποχρεώσεις της ομάδας και στο Champions League.