Ο εντυπωσιακός Κωνσταντέλιας πρόσθεσε λίγη ακόμη «μαγεία» στο βιογραφικό του

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Ο εντυπωσιακός Κωνσταντέλιας πρόσθεσε λίγη ακόμη «μαγεία» στο βιογραφικό του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:30 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 11.01.2024

Η γκολάρα του Γιάννη Κωνσταντέλια στο Πανθεσσαλικό που «κλείδωσε» την πρόκριση του ΠΑΟΚ και η προσθήκη της... ουσίας.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σοβαρός, αποφασισμένος κι έτοιμος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από νωρίς. Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, ο οποίος με μία «ζωγραφιά» άνοιξε το σκορ, το σύνολο του Λουτσέσκου «κλείδωσε» την πρόκριση και... πέταξε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των ασπρόμαυρων βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, με το χθεσινό γκολ να αποτελεί ίσως το πιο εντυπωσιακό. Ο «Ντέλιας» υποδέχτηκε την μπάλα πίσω από το κέντρο, διέσχισε όλο το γήπεδο και με μία αριστουργηματική εκτέλεση πέτυχε ακόμη ένα τέρμα, φτάνοντας τα οκτώ. 

Μπορεί μέχρι πέρσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μας είχε αφήσει με το στόμα ανοικτό με κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες, ωστόσο φέτος ο ίδιος έχει προσθέσει και την ουσία στο παλμαρέ του, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να... τρίβει τα χέρια του.

«Στο ματς, την ώρα που βγήκε αλλαγή του είπα, πως βλέπω από εκείνον μια μεγάλη βελτίωση από τον ίδιο στην ωριμότητα και στην υπευθυνότητα του στο παιχνίδι του. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να εστιάσει ακόμη περισσότερο σε αυτό, να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος κόουτς μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Θεσσαλία.

Το γεγονός πως ο «Ντέλιας» πραγματοποιεί πράγματα και... θαύματα με την μπάλα στα πόδια, είναι ένα συχνό φαινόμενο για τον ίδιο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής διανύει μία εξαιρετική περίοδο κι αυτό έχει επηρεάσει και την χρηματιστηριακή του αξία, η οποία σύμφωνα πάντα με το transfermarkt υπολογίζεται πλέον στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Έναν χρόνο πριν, η χρηματιστηριακή αξία του 19χρονου τότε ποδοσφαιριστή, έφτανε τις 400.000 ευρώ. 

Αυτή η κατακόρυφη αύξηση τον κατατάσσει ως τον πιο «πολύτιμο» παίκτη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μαζί με τον Μάρκος Αντόνιο. Η εξέλιξη του Έλληνα μεσοεπιθετικού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ενώ η σωστή διαχείρισή του με φόντο το μέλλον, είναι ένα από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» του Ράζβαν Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν.