Τεν Χαχ για Άντονι: «Τα εξωγηπεδικά ζητήματα επηρέασαν την αγωνιστική του επίδοση»

Άντονι

i

PrtScr

Τεν Χαχ για Άντονι: «Τα εξωγηπεδικά ζητήματα επηρέασαν την αγωνιστική του επίδοση»

Δημήτρης Χούπης 22:07 - 12.01.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ μίλησε για την αγωνιστική επίδοση του Άντονι, λέγοντας πως τα εξωγηπεδικά ζητήματα τον επηρέασαν.

Ο Άντονι κόστισε πάνω από 90 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Σε αυτά τα δύο χρόνια ο 23χρονος έχει βρει δίχτυα μόλις δέκα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» να του τα... ψάλλουν. 

Το περιστατικό με τις κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό τριών γυναικών μάλιστα άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης τον πρώην παίκτη του Άγιαξ. Πάνω σε αυτό στάθηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στήριξε τον Βραζιλιάνο δίνοντάς του «άλλοθι». 

«Πιστεύω ότι τα εξωγηπεδικά προβλήματα τον έκαναν να σταματήσει να παίζει. Σίγουρα τον επηρέασαν, σίγουρα είχε να τα αντιμετωπίσει. Θα του δώσουμε όλη τη στήριξη, αλλά πρέπει να τα πάει καλύτερα», ανέφερε αρχικά. 

«Τον πρώτο χρόνο ήταν καλά, στην προετοιμασία ήταν καλά και στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Αλλά από τη στιγμή που έμεινε έξω και επέστρεψε, δεν έδωσε αυτά που περιμέναμε και μπορεί να τα πάει καλύτερα», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια. 

Στη συνέχεια ο Ολλανδός τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία σε έναν ακόμα παίκτη που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν «έπιασε», τον Τζέιντον Σάντσο. Ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Ντόρτμουντ μέχρι το τέλος της σεζόν. «Ελπίζω να τα πάει καλά. Του εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη. Αυτό είναι όλο. Ελπίζω να τα πάει καλά και θα πετύχει», ανέφερε.