Η συγκλονιστικά όμορφη σύντροφος του ΜακΤόμινεϊ και οι ευχές του για τα γενέθλιά της (pics)

Η συγκλονιστικά όμορφη σύντροφος του ΜακΤόμινεϊ και οι ευχές του για τα γενέθλιά της (pics)

Sportal newsroom 13:44 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 07.01.2024

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την πανέμορφη σύντροφό του, Καμ Ρίντινγκ.

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ αποτελεί φέτος έναν από τους καλύτερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σκωτσέζος μέσος σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα έξι φορές ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. 

Την ίδια ώρα ο 27χρονος έχει εξαιρετική παρουσία και με την εθνική Σκωτίας, με την οποία στα προκριματικά του Euro 2024 σκόραρε εφτά τέρματα, βοηθώντας την να φτάσει στα τελικά της διοργάνωσης για δεύτερη σερί φορά. 

Εκτός λοιπόν από την καλή του αγωνιστικής κατάσταση ο ΜακΤόμινεϊ, φαίνεται ότι πλέει και σε πελάγη ευτυχίας. Ο Σκωτσέζος διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του στα γενέθλιά της γράφοντας: «Χρόνια Πολλά. Η αγάπη μου όλου του κόσμου», δείχνοντας έτσι τον έρωτά του προς τη σύντροφό του. 

H Καμ Ρέντινγκ είναι διευθύντρια στην εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Fortress Capital. Όπως φαίνεται είναι αρκετά ενεργή στα social media, ειδικά στο instagram στο οποίο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον λογαριασμό της μάλιστα έχει σχεδόν 24.000 ακόλουθους.