Επιβράβευση ή τιμωρία; Η Γιουνάιτεντ θα χάσει τον Ονανά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Επιβράβευση ή τιμωρία; Η Γιουνάιτεντ θα χάσει τον Ονανά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Κώστας Τόπας 09:10 - 04.01.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει χωρίς τον Αντρέ Ονάνα μετά τον αγώνα με την Τότεναμ στις 14 Ιανουαρίου.

Προβλήματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... ή πιθανή λύση. Ο βασικός της τερματοφύλακας, Αντρέ Ονάνα θα ταξιδέψει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν αμέσως μετά τη συνάντησή τους με την Τότεναμ στις 14 Ιανουαρίου στην Premier League, χάρη σε μια φιλική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ όλων των μερών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «The Athletic», ο 27χρονος διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας σχεδιάζει να παίξει στον αγώνα του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Γουίγκαν τη Δευτέρα (08/01, 22:15) αλλά και στην αναμέτρηση με την Τότεναμ την Κυριακή (14/01, 18:30). Μία ημέρα μετά το ματς με τα «σπιρούνια» ο Ονάνα θα αγωνιστεί ξανά, αλλά αυτή τη φορά για την χώρα του.

Συγκεκριμένα, ο Ονάνα έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει αμέσως για το τουρνουά στην Ακτή Ελεφαντοστού και θα είναι διαθέσιμος για να εκπροσωπήσει τη χώρα του, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Γουινέα στον εναρκτήριο αγώνα της στις 15 Ιανουαρίου.

Εάν το Καμερούν αποτύχει να προκριθεί από τον όμιλό του AFCON, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τη Σενεγάλη και την Γκάμπια, ενδέχεται να μην χάσει ούτε ένα παιχνίδι της Γιουνάιτεντ. Το τελευταίο ματς της αρχικής φάσης θα είναι με την Γκάμπια στις 23 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες πριν από τον πιθανό αγώνα του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, εάν οι «κόκκινοι διάβολοι» καταφέρουν να αποκλείσουν τη Γουίγκαν.