Αβέβαιο το μέλλον του Βαράν στη Γιουνάιτεντ: Δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο λόγω μείωσης του μπάτζετ

Ραφαέλ Βαράν

i

© PrtScr

Αβέβαιο το μέλλον του Βαράν στη Γιουνάιτεντ: Δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο λόγω μείωσης του μπάτζετ

Δημήτρης Χούπης 15:00 - 01.01.2024

Ο Ραφαέλ Βαράν όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο για λόγους μείωσης του μπάτζετ.

Στην αγορά βγαίνει ο Ραφαέλ Βαράν σύμφωνα με την Daily Mail. Ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να μη συνεχίσει στην ομάδα, η οποία αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο για λόγους μείωσης του μπάτζετ. 

Κάπως έτσι ο πρώην στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάει το καλοκαίρι ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει. Το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά υπάρχει ρήτρα που δίνει τη δυνατότητα στους «κόκκινους διαβόλους» αυτόματης ανανέωσης, την οποία και αρνήθηκαν να ενεργοποιήσουν μέχρι την προθεσμία της 1ης Ιανουαρίου. 

Ωστόσο το ίδιο Μέσο αναφέρει πως η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται ακόμα να παρατείνει την παραμονή του Γάλλου στο Μάντσεστερ. Μάλιστα το πάει και ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως σκέφτεται ακόμα και να του προτείνει νέο συμβόλαιο. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν πως το τρέχον συμβόλαιο, το οποίο ανέρχεται στις 340.000 λίρες την εβδομάδα, είναι πολύ ακριβό δεδομένων των τραυματισμών που έχουν περιορίσει τη συμμετοχή του. Η ενδεχόμενη παράταση του συμβολαίου θα κρατήσει τις απολαβές του Βαράν υψηλές και ο σύλλογος θέλει να ξεκινήσει νέες επαφές για νέους όρους. 

Σε γενικές γραμμές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μειώσει τους μισθούς των παικτών που έχουν τα μεγάλα συμβόλαια, προκειμένου να απελευθερώσει πόρους για νέες μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι αυτό για να αγωνίζεται με τους Κανόνες Κέρδους και Βιωσιμότητας της Premier League