Σκληρή κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από θρύλο της ομάδας: «Επέστρεψαν στα χειρότερά τους»

Γκάρι Νέβιλ

Σκληρή κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από θρύλο της ομάδας: «Επέστρεψαν στα χειρότερά τους»

Δημήτρης Χούπης 10:13 - 01.01.2024

Ο Γκάρι Νέβιλ μετά τη νέα ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ άσκησε σκληρή κριτική στην ομάδα λέγοντας πως επέστρεψε στα χειρότερά της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε το 2023 με το αριστερό αφού γνώρισε την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1 στο City Ground. Κάπως έτσι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έκλεισε τη χρονιά στην έβδομη θέση, κάνοντας εννέα ήττες!

Μετά το τέλος του αγώνα, όπως είναι λογικό οι οπαδοί της ομάδας αντέδρασαν, ενώ την ίδια ώρα ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχασε την ευκαιρία να ασκήσει κριτική. Συγκεκριμένα ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» και νυν αναλυτής στο Sky Sports σχολίασε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει στα χειρότερά της. 

«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν επιστρέψει στα χειρότερά τους, πίσω σε αυτό που είναι, ασυνεπής και απαίσιοι», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του παλαίμαχου μπακ. 

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ στάθηκε στους τραυματισμούς που έχουν «κόκκινοι διάβολοι», τονίζοντας πως σχεδόν κάθε εβδομάδα παίζουν με απουσίες. Σχολίασε δε πως αυτό δεν βοηθάει την ομάδα να βρει τον ρυθμό  της. 

«Οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Δεν έχουμε παίξει με την ίδια ομάδα σε συνεχόμενα παιχνίδια. Έπρεπε να αλλάξουμε ξανά, έτσι πρέπει να αλλάξουμε ξανά την ομάδα μας. Αυτό δεν βοηθάει και δεν υποστηρίζει τη ρουτίνα μας, έτσι εξηγείται γιατί είσαι τόσο ασυνεπής», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.