Ονάνα: «Είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της Γιουνάιτεντ - Τα λάθη είναι κομμάτι της προπόνησης»

Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Ονάνα: «Είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της Γιουνάιτεντ - Τα λάθη είναι κομμάτι της προπόνησης»

Ο Αντρέ Ονάνα αποκάλυψε πως νιώθει υπερήφανος που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως τα λάθη είναι μέρος της προπόνησης.

Μετά το «διπλό» της boxing day επί της Νιούκαστλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο «City Ground» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 βυθίζοντας τους «κόκκινους διάβολους» στην εσωστρέφεια. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 64΄ με τον Ντομίνγκες. Ο Ράσφορντ ισοφάρισε στο 78΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκιμπς-Γουάιτ πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τη Νότιγχαμ, που άφησε τη Γιουνάιτεντ εκτός πρώτης εξάδας.

Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της Γιουνάιτεντ είναι ο Αντρέ Ονάνα, για τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος έβγαλε από τα ταμεία του 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ίντερ

Ο τερματοφύλακας από το Καμερούν αποκάλυψε στο Sky Sport Italia πως νιώθει υπερήφανος που αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως τα λάθη είναι μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας: 

«Ζω ένα μεγάλο όνειρο. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια, δεν είχαμε σχεδόν τίποτα. Άρχισα να παίζω με τους φίλους μου στο Καμερούν και δεν περίμενα να έχω τέτοια καριέρα. Δουλεύω σε όλη τη ζωή μου για να είμαι εδώ και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που εκπροσωπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φορώ αυτή τη φανέλα που ζυγίζει τόσο πολύ. 

Τα λάθη είναι κομμάτι της προπόνησης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερος σύλλογος και ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από μένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνοντας κάποια πράγματα καλά, θα χαμογελάσουμε σύντομα όπως έγινε και στην Ίντερ. 

Λίγοι πίστευαν σε εμάς πέρυσι αλλά έπειτα δείξαμε τί μπορούσαμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος για αυτά που πετύχαμε. Τώρα, το μέλλον μου είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να σηκωθούμε και να τα πάμε καλά. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Οι καλές και οι άσχημες στιγμές δεν διαρκούν για πάντα».