Άφωνοι οι θρύλοι της Γιουνάιτεντ με το νέο «αστέρι» της Μάντσεστερ: «Συγγνώμη, αλλά αυτός είναι παίκτης επιπέδου Σίτι»
i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Άφωνοι οι θρύλοι της Γιουνάιτεντ με το νέο «αστέρι» της Μάντσεστερ: «Συγγνώμη, αλλά αυτός είναι παίκτης επιπέδου Σίτι»

Δημήτρης Χούπης 19:00 - 30.12.2023

Ο Κόμπι Μαϊνού είναι ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας κάνει τους θρύλους της ομάδας να... παραμιλούν.

Ο Κόμπι Μαϊνού αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πολλοί τραυματισμό στο κέντρο της ομάδας έκαναν τον Έρικ Τεν Χαχ να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα, με τον ίδιο να «πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά» και να βγάζει τον Ολλανδό... ασπροπρόσωπο. 

Ο νεαρός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στις 24 Οκτωβρίου και έκτοτε μετράει επτά παιχνίδια, κάτι που αντιστοιχεί σε 447'. Η καλή του εικόνα μάλιστα έκανε τον Τεν Χαχ να τον αποθεώσει, λέγοντας ότι είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του, ενώ έχει τρομερή ικανότητα να «διαβάζει» το παιχνίδι. 

«Αν είσαι αρκετά καλός, τότε είσαι και μεγάλος για να παίξεις. Ο Κόμπι το έχει δείξει αυτό. Είναι αρκετά ώριμος. Φέρνει την ηρεμία και τη ψυχραιμία στο παιχνίδι. Έχει τρομερή ικανότητα να «διαβάζει» το παιχνίδι... αλλά είναι επίσης καλός και σωματικά», ήταν τα λόγια του Ολλανδού μετά τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ

Την ίδια ώρα ο νεαρός μέσος έχει κάνει και τους θρύλους των «κόκκινων διαβόλων» να τον αποθεώσουν. «Έχει τρομερή τεχνική και ικανότητα. Αν δεν τα είχε, δεν θα μπορούσε να παίξει στη Γιουνάιτεντ. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να του δώσω, ακόμα κι αν πονάει, είναι ότι μοιάζει παίκτης του επιπέδου της Μάντσεστερ Σίτι», ήταν τα λόγια του Γκάρι Νέβιλ. 

Οροφή που στάζει, στενά καθίσματα και η ολική ανακαίνιση που καλείται να κάνει ο Ράτκλιφ στο «Ολντ Τράφορντ»
PREMIER LEAGUE

15:30 - 25.12.2023

Οροφή που στάζει, στενά καθίσματα και η ολική ανακαίνιση που καλείται να κάνει ο Ράτκλιφ στο «Ολντ Τράφορντ»

Πολλά είναι τα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, με σημαντικότερο όλων το πώς θα κάνει το «Ολντ Τράφορντ» να μοιάζει ξανά με θέατρο των ονείρων.

«Έχει σπουδαία ικανότητα στο να αποφασίζει και να πράττει. Ξέρει πότε να παίξει δίπλα του, πότε να κάνει μεγάλη μπαλιά. Μοιάζει παίκτης που είναι "γεννημένος στη Γιουνάιτεντ". Γενναίος και αρκετά καλός με την μπάλα. Έχει κουράγιο, μου αρέσει να τον βλέπω», ήταν τα λόγια του Ρόι Κιν.