«Ψήνει» επιστροφή Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης

Ραφαέλ Βαράν

i

© PrtScr

«Ψήνει» επιστροφή Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης

Γιάννης Λιβανός • 19:42 - 28.12.2023

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεμείνει από λύσεις στα μετόπισθεν και όπως φαίνεται ψάχνει την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου, του Ραφαέλ Βαράν που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να επαναφέρει στο ρόστερ της τον Ραφαέλ Βαράν φαίνεται πως είναι έτοιμη η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά και τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα, η «βασίλισσα» έχει λιγοστές λύσεις στα στόπερ, ξεμένοντας με τους Νάτσο και Ρούντιγκερ.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου έχουν προκρίνει την αγορά κεντρικού αμυντικού στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, για να καλυφθεί το κενό που έχει δημιουργηθεί με τις απουσίες των Μιλιτάο και Αλάμπα. Έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης «ψάχνεται» για επιστροφή του Βαράν, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός φόραγε τη φανέλα της «βασίλισσας» για μία δεκαετία, κατέκτησε με αυτήν τα πάντα και την αποχωρίστηκε για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσέφερε 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, στους «κόκκινους διαβόλους φέτος, ο Τεν Χαχ αφήνει τον Βαράν συχνά εκτός ενδεκάδας ενώ γενικότερα και η αγγλική ομάδα δείχνει να δυσκολεύεται πολύ να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις. Ως εκ τούτου, ο Βαράν φαίνεται πως ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από το «νησί».

Παρ 'όλα αυτά, ο Αντσελότι δεν «παίζει» μόνος του στο «παιχνίδι» για τον Βαράν, αφού όπως αποκαλύπτουν γερμανικά Μέσα, η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτησή του, όντας διατεθειμένη να δώσει τα περίπου 20 εκατ. ευρώ που αναμένεται να ζητήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.