Η Νάπολι ανακοίνωσε συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την έναρξη της European Super League

Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις

Η Νάπολι ανακοίνωσε συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την έναρξη της European Super League

Κώστας Τόπας 11:44 - 22.12.2023

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις επιβεβαίωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα συναντηθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να συζητήσουν το έργο της European Super League.

Την Πέμπτη (21/12) είχε ήδη προκύψει ότι η Νάπολι, νυν πρωταθλήτρια της Serie A, θα ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα που θα ενταχθεί στη Super League, την οποία συμπληρώνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, μετά την υπέρ της απόφασης του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρακτορείο «Ansa» ανέφερε ότι ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, πρόεδρος των «παρτενοπέι» ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το «πράσινο» φως για την έναρξη της διοργάνωσης.

Ώρες αργότερα, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μίλησε περισσότερο για αυτό, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport.

«Μίλησα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφωνήσαμε σε μια συνάντηση με άλλους διοργανωτές για να συζητήσουμε τα μελλοντικά σχέδια», είπε ο κορυφαίος ηγέτης των «παρτενοπέι». Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντι , που συνήθως επικρίνει την UEFA, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την άποψή του σχετικά με το ποιος κυβερνά αυτήν τη στιγμή το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο διοικείται από ηλικιωμένους χωρίς όραμα».

Με την απόφασή του την Πέμπτη, το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε το έργο της Super League , που προτάθηκε από την A22 Sports και προωθήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα .