Αστραψε και βρόντηξε ο προπονητής της Αλαβές μετά το γκολ από την Ρεάλ (vid)

Λουίς Γκαρθία

i

PrtScr

Αστραψε και βρόντηξε ο προπονητής της Αλαβές μετά το γκολ από την Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 10:10 - 22.12.2023

Ποιος είδε τον προπονητή της Αλαβές μετά το γκολ που δέχθηκε από την Ρεάλ στις καθυστερήσεις και δεν φοβήθηκε; Ο Λουίς Γκαρθία τα έβαλε με όλους και με όλα μόλις είδε τους κόπους της ομάδας του να πάνε χαμένοι.

Η αγωνιώδης νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλαβές με 1-0, που επιτεύχθηκε χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 92ο λεπτό ο Λούκας Βάσκεθ, προκάλεσε χαρά στον Κάρλο Αντσελότι και τους παίκτες του, που με αυτόν τον τρόπο κλείνουν το 2023 ως κορυφαίοι στην κατάταξη μαζί με την εκπληκτική Χιρόνα.

Από την άλλη εκνευρισμός και δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Αλαβές. Μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ο Λουίς Γκαρθία Πλάζα τα έβαλε με όλους και με όλα. Ο προπονητής είδε πώς όλη η δουλειά της ομάδας χάθηκε λόγω μιας συγκεκριμένης ενέργειας, αφού η ομάδα του είχε την ευκαιρία να κερδίσει.

Ο Λουίς Γκαρθία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Οι οπαδοί στην εξέδρα της Μεντιζορόζα και τα μέλη του τοπικού πάγκου είδαν ένα ψυγείο και το σακάκι του Λουίς Γκαρθία να πετάγονται στον αέρα, με τον τεχνικό της Αλαβές στη συνέχεια να αρπάζει ένα από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου σαν να ήταν δαιμονισμένος. Επιπλέον, πέταξε το καπέλο του στο πάτωμα και όταν έκατσε ξανά στη θέση του στον πάγκο συνέχισε να φωνάζει και να βρίζει.