Εμπαπέ όπως Καρεμπέ: Το θρίλερ της μεταγραφής που έζησαν στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γάλλο του Ολυμπιακού

Εμπαπέ όπως Καρεμπέ: Το θρίλερ της μεταγραφής που έζησαν στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γάλλο του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:24 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 28.12.2023

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ θυμίζει στον Μοριέντες εκείνο με τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τώρα βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης κι έγραψε ιστορία.

Το στέλεχος του Ολυμπιακού θυμήθηκε σε συνέντευξή του στην «As», ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φερνάντο Μοριέντες.

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει το σίριαλ με την μετακίνηση στην ισπανική πρωτεύουσα ενός άλλου Γάλλου, του Κιλιάν Εμπαπέ και στο μυαλό του ήρθε μία παρόμοια κατάσταση πριν από τη μεταγραφή του Κριστιάν Καρεμπέ το 1998.

Η προοπτική για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού είναι μέρος της καθημερινότητας του συλλόγου εδώ κι αρκετά χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν είχε αποτέλεσμα και ο Εμπαπέ παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι φήμες δεν υποχωρούν, όμως, αφού ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος να ενταχθεί στον σύλλογο της επιλογής του από την 1η Ιανουαρίου 2024, χωρίς αποζημίωση, διότι το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Σ’ ερώτηση που δέχθηκε από την «As», σχετικά με τον Εμπαπέ, ο 47χρονος πλέον Μοριέντες στάθηκε στο γεγονός ότι ο Καρεμπέ αποτέλεσε αντικείμενο σκληρής μάχης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν έλαμψε στη Serie A για τη Σαμπντόρια.

Έπειτα από πολλούς μήνες φημών κι εντάσεων, ο Καρεμπέ υπέγραψε στη «Βασίλισσα» τον Γενάρη του 1998. Έξι μήνες πριν γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία.

Ο Πασχάλης Τουντούρης στο Sportal: «Υπάρχουν Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)
SPORTAL ORIGINALS

12:12 - 28.12.2023

Ο Πασχάλης Τουντούρης στο Sportal: «Υπάρχουν Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

Με ορισμένες από τις πιο ηχηρές, και πιο δαπανηρές, μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο παλμαρέ του! Ο μακράν πιο πετυχημένος αλλά και...σύγχρονος Έλληνας μάνατζερ, Πασχάλης Τουντούρης, έρχεται σε ένα σπέσιαλ Sportal Guest! Τραβάει την κουρτίνα και μοιράζεται μαζί μας μυστικά και λεπτομέρειες ενός επαγγέλματος παρεξηγημένου μεν αλλά άκρως σημαντικού και απολύτως απαραίτητου στο πανάκριβο...χάος του ποδοσφαίρου σήμερα έξω από τις γραμμές!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοριέντες: «Θυμάμαι την υπόθεση Καρεμπέ. Θα ερχόταν στη Μαδρίτη, θα πήγαινε στη Μπάρτσα; Ήταν στο πρωτοσέλιδο όλων των εφημερίδων. Οι συνθήκες προφανώς δεν είναι ίδιες, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ και οι δύο παίκτες είναι τελείως διαφορετικοί, αλλά θυμάμαι ότι στα αποδυτήρια το συζητούσαμε κάθε μέρα και είχαμε βαρεθεί όλες αυτές τις εικασίες».

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης