Συνάντηση... αστέρων στο Μπρούκλιν και αποθέωση Γιάννη στον Βινίσιους (vid)

Βίνι - Γιάννης

Συνάντηση... αστέρων στο Μπρούκλιν και αποθέωση Γιάννη στον Βινίσιους (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:29 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 28.12.2023

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ βρέθηκε στο Μπρούκλιν και παρακολούθησε από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο Μπρούκλιν και στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Νετς και Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το δικό του... σόου υπό το βλέμμα του Βινίσιους.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρέθηκε στην Αμερική, παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του «Greek Freak», ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να πάρει τα... δωράκια του και να φωτογραφηθεί μαζί του. Από την άλλη, ο Έλληνας φόργουορντ αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο «Βίνι» είναι ο καλύτερος Βραζιλιάνος παίκτης τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, πριν χάσουν στη Νέα Υόρκη, ανήμερα Χριστουγέννων, οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν επτά διαδοχικές νίκες και ήταν η πιο... καυτή ομάδα στο ΝΒΑ. Τώρα, λίγες ώρες ήττα στο Madison από τους Νικς, μεταφέρθηκαν στο γειτονικό Μπρούκλιν κι εκεί τα Ελάφια ξεσάλωσαν! 

Πιθανή αποδέσμευση του Μιχάιλιουκ από τους Σέλτικς - Οι λεπτομέρειες, οι ημερομηνίες, το μέλλον
NBA

20:10 - 27.12.2023

Πιθανή αποδέσμευση του Μιχάιλιουκ από τους Σέλτικς - Οι λεπτομέρειες, οι ημερομηνίες, το μέλλον

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου οι Μπόστον Σέλτικς έχουν δύο επιλογές: α) Να κάνουν εγγυημένο το συμβόλαιο του Σβι Μιχάιλιουκ ή β) να τον αποδεσμεύσουν γλυτώνοντας ένα εκατομμύριο δολάρια. Και επειδή σκέφτονται να πράξουν το δεύτερο, εμφανίζεται εκ νέου το ενδεχόμενο ο Ουκρανός να μπει στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής αγοράς. Το ερώτημα είναι το εξής: Ο Παναθηναϊκός παραμένει στο... παιχνίδι;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλησίασε ένα ακόμα triple double, το τρίτο του για φέτος, αλλά τελικά του... έλειψαν δύο τελικές πάσες. Είχε 32 πόντους με μόλις δύο χαμένα σουτ (10/12), 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, οδηγώντας παρέα με τον Κρις Μίντλετον με ασφάλεια την ομάδα τους μέχρι το τελικό 144-122.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!