Οι Μπακς και οι Χιτ θέλουν πίσω τον Πι Τζέι Τάκερ
i

© photo by Katelyn Mulcahy / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς και οι Χιτ θέλουν πίσω τον Πι Τζέι Τάκερ

Γιώργος Γαβριλάκης 13:21 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 27.12.2023

Δύο πρώην ομάδες του, θέλουν να τον... σώσουν από το Λ.Α. Ο 38χρονος φόργουορντ Πι Τζέι Τάκερ με τους Κλίπερς δεν έχει ρόλο, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον θέλουν στην ομάδα τους για να τους βοηθήσει όπως το 2021. Τότε που πήραν το πρωτάθλημα. Βέβαια, έχουν ανταγωνισμό! Τον πρώην παίκτη του Άρη τον θέλουν και οι γνώριμοί του Μαϊάμι Χιτ.

Στα 38 του χρόνια, κι αφού το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο 22 εκατομμυρίων για δύο σεζόν, πήρε θέση στην πρώτη πεντάδα των Σίξερς. Εκεί που εμφανίστηκε και την περασμένη χρονιά. Όταν όμως, η Φιλαδέλφεια έκανε την ανταλλαγή που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στο Λ.Α. και τους Κλίπερς, είχε στείλει στην Καλιφόρνια τον νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά και τον Πι Τζέι Τάκερ

Παρεμπιπτόντως, ο Τάκερ έπαιζε στην Ελλάδα το 2010, στον Άρη, όταν ο Πετρούσεφ πήγαινε σχολείο και τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο -ακόμα και με προσευχές- να φύγει από το Λος Άντζελες. Εκεί, ο κόουτς Τάιρον Λου δεν του έχει δώσει ρόλο, τον χρησιμοποιεί σπανίως και στην ηλικία του δεν υπάρχει υπομονή. Επιζητά τη δράση και μάλιστα δύο πρώην ομάδες του ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε μία ανταλλαγή και να το αναζωογονήσουν. 

Οι Μιλγουόκι Μπακς, με τους οποίου κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2020-21, δεν ψάχνουν κάποια... εντυπωσιακή ανταλλαγή μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Δεν θα έλεγαν όμως, «όχι» στην περίπτωση του Τάκερ, ο οποίος μπορεί να τους δώσει δύναμη κοντά στο καλάθι και πιθανότατα να μην... στοιχίσει και κάποιο ουσιαστικό αντάλλαγμα για να αποκτηθεί. 

Οι Χοκς σκέφτονται να ανταλλάξουν τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ και οι Λέικερς προσπαθούν να τους βοηθήσουν (vid)
NBA

11:19 - 27.12.2023

Οι Χοκς σκέφτονται να ανταλλάξουν τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ και οι Λέικερς προσπαθούν να τους βοηθήσουν (vid)

Με το που οι Λέικερς αντιλήφθηκαν πως οι Ατλάντα Χοκς συζητούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ, ο 27χρονος γκαρντ τοποθετήθηκε στο Νο 1 της λίστας των Καλιφορνέζων. Εκεί όπου συνεχίζει βέβαια να υπάρχει και το όνομα του Ζακ ΛαΒίν των Σικάγο Μπουλς.

Οι Κλίπερς δεν τον υπολογίζουν, αλλά -πέραν από τους Μπακς- υπάρχει... ανταγωνισμός. Οι Μαϊάμι Χιτ, στους οποίου εμφανίστηκε τη σεζόν 2021-22 μπαίνουν επίσης στο «παιχνίδι» της διεκδίκησής του και απομένει να δούμε που θα καταλήξει. Γιατί από το Λ.Α. είναι δεδομένο ότι θα φύγει...