Στο πλευρό του Χόιλουντ ο Κασεμίρο: «Είναι απλά ένα παιδί, δεν πρέπει να του ασκούμε μεγάλη πίεση»

Κασεμίρο - Ράσμους Χόιλουντ

Στο πλευρό του Χόιλουντ ο Κασεμίρο: «Είναι απλά ένα παιδί, δεν πρέπει να του ασκούμε μεγάλη πίεση»

Δημήτρης Χούπης 11:13 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 07.01.2024

Ο Κασεμίρο στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του, Ράσμους Χόιλουντ, για την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό λόγω της απόδοσής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Ράσμους Χόιλουντ από την Αταλάντα έναντι 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νορβηγός φορ ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο τέσσερις μήνες μετά δεν έχει δώσει αυτά που περίμεναν στους «κόκκινους διαβόλους». 

Σε αυτό το διάστημα έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά στην Premier League, ενώ έχει σκοράρει άλλα πέντε γκολ στο Champions League. Κάπως έτσι ο Νορβηγός κεντρικός επιθετικός έχει δεχτεί αρκετή κριτική για την απόδοσή του. 

Ο συμπαίκτης του, Κασεμίρο λοιπόν έσπευσε να τον υπερασπιστεί, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας. «Στο τέλος της ημέρας είναι απλώς ένα παιδί, οπότε δεν πρέπει να του ασκούμε μεγάλη πίεση. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να μπει και να σκοράρει 30 γκολ αμέσως.

Είναι ακόμα νέος κι αυτή είναι η πρώτη του σεζόν στην Premier League. Είναι πολύ δύσκολο όταν μπαίνεις σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, όπως είναι τα ματς με την Άρσεναλ. Όταν μπήκε στον αγώνα συνέβαλε σημαντικά, αλλάζοντας τη δυναμική μας.

Σίγουρα παίζει καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και δουλεύει πολύ σκληρά. Ο Ράσμους είναι αφοσιωμένος και θέλει να συνεχίσει. Θα είναι ένας σπουδαίος παίκτης για αυτόν τον σύλλογο και με τις φιλοδοξίες που έχει θα μπορούσε να ορίσει μια εποχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μέσου.