Ελεύθερη πτώση η μετοχή του Σάντσο μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τα τυπικά για την επιστροφή στη Ντόρτμουντ

Ελεύθερη πτώση η μετοχή του Σάντσο μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τα τυπικά για την επιστροφή στη Ντόρτμουντ

Δημήτρης Χούπης 10:08 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 06.01.2024

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι μία ανάσα από το να γυρίσει στη Ντόρτμουντ. Στα 25 εκατ. ευρώ έπεσε η μετοχή του έπειτα από την παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο.

Η μεταγραφή δεν θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για τον γερμανικό σύλλογο και το μέλλον του παίκτη θα εξεταστεί ξανά το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ντόρτμουντ ελπίζει ότι ο Σάντσο θα ενταχθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου ο σύλλογος θα δώσει μερικούς φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας, έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ δεν επιθυμούν να συμπεριλάβουν οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγοράστηκε για 85 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2021, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, με τη δυνατότητα η αγγλική ομάδα να το παρατείνει αυτόματα για ένα χρόνο.

Στον αγγλικό σύλλογο θεωρούν ότι δεδομένης της τρέχουσας χαμηλής αξίας του παίκτη, μια οψιόν αγοράς θα ήταν αναγκαστικά πολύ χαμηλή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt, ο Σάντσο αποτιμάται σήμερα μόλις στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Προτού μελετήσει μια πιθανή πώληση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Μάντσεστερ επιθυμεί επομένως να αυξήσει την αξία του.

Τελειώνει ο εφιάλτης του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει δανεικός στη Ντόρτμουντ
PREMIER LEAGUE

12:24 - 04.01.2024

Τελειώνει ο εφιάλτης του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει δανεικός στη Ντόρτμουντ

Έτοιμος να ξεφύγει από τον εφιάλτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Τζέιντον Σάντσο, αφού συμφωνήθηκε η επιστροφή στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος Άγγλος εξτρέμ, βρίσκεται σε κόντρα με τον προπονητή του Έρικ τεν Χαγκ και δεν έχει παίξει ούτε λεπτό από τις 26 Αυγούστου 2023, όταν και αγωνίστηκε εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ.