Τελειώνει ο εφιάλτης του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει δανεικός στη Ντόρτμουντ

Τζέιντον Σάντσο

i

©Photo by Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Τελειώνει ο εφιάλτης του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει δανεικός στη Ντόρτμουντ

Κώστας Τόπας 12:24 - 04.01.2024

Έτοιμος να ξεφύγει από τον εφιάλτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Τζέιντον Σάντσο, αφού συμφωνήθηκε η επιστροφή στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος μετακόμισε στο «Ολντ Τράφορντ» για 85 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2021, βρέθηκε στον... πάγο τη φετινή σεζόν. Έχοντας κατηγορηθεί από τον Έρικ τεν Χαχ ότι άφησε τα πρότυπα να ξεφύγουν στις προπονήσεις, ο Σάντσο δεν έχει αγωνιστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις 26 Αυγούστου και αναγκάστηκε να προπονείται με την δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με την «Bild», έχει βρεθεί οδός εξόδου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τον 23χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό. Υποστηρίζεται ότι ο Σάντσο ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στη Γερμανία σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία που θα κοστίσει στη Ντόρτμουντ μόλις 2,6 εκατομμύρια ευρώ για το κόστος του δανεισμού του έως το τέλος της σεζόν και θα επιτρέψει στον 23χρονο να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα σε οικείο περιβάλλον.

Οπως αναφέρεται μάλιστα, πρέπει να εξαλειφθούν ορισμένες μικρές φορολογικές λεπτομέρειες προτού ο Σάντσο είναι ελεύθερος να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πιθανό ότι θα μπορούσε να ενταχθεί στην Ντόρτμουντ στο χειμερινή προετοιμασία των Βεστφαλών στη Μαρμπέγια την Παρασκευή (05/01).

Ο Σάντσο είχε στο παρελθόν 50 γκολ και 64 ασίστ για τη Ντόρτμουντ σε 137 συμμετοχές, προτού καταγράψει μόλις 12 τέρματα κι έξι ασίστ σε 82 εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους».