«Ζωηρό» ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τοντιμπό

Ζαν-Κλερ Τοντιμπό

i

©twitter/ @FbrizioRomano

«Ζωηρό» ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τοντιμπό

Γιάννης Λιβανός • 10:31 - 12.01.2024

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει «δυναμικό μπάσιμο» για την απόκτηση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό.

Τα μετόπισθεν της φαίνεται πως πάει να ενισχύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με αγγλικές πηγές κινείται δυνατά για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Νις, Ζαν Κλερ Τοντιμπό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιθανολογείται ότι θα κλείσουν τη μεταγραφή του Γάλλου στόπερ για 4,5 χρόνια.

Απ' την άλλη πλευρά η ομάδα της Νίκαιας θα καρπωθεί 37 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Τοντιμπό, καθώς δεσμεύει με συμβόλαιο τον παίκτη έως το καλοκαίρι του 2027.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος έχει μπει στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% της αγγλικής ομάδας, κάτι που φυσικά θα κάνει πιο εύκολη την προσπάθεια για την απόκτηση του 24χρονου Τοντιμπό.

Ο Πικέ επιστρέφει ως προπονητής!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:27 - 12.01.2024

Ο Πικέ επιστρέφει ως προπονητής!

Ο Ζεράρ Πικέ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική σκηνή, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο τον Νοέμβριο του 2022 και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα επιστρέψει από άλλο πόστο αυτή τη φορά, αυτό του προπονητή.

Μένει να φανεί αν ο Τοντιμπό θα αγωνιστεί και στην Premier League, αφού μέχρι στιγμής έχει ήδη παίξει σε Bundesliga (με τη φανέλα της Σάλκε), La Liga (με την Μπαρτσελόνα), Ligue 1 (με τις Νις και Τουλούζ) και Primeira Liga (με τα χρώματα της Μπενφίκα).