Ο Πικέ επιστρέφει ως προπονητής!

Πικέ

i

Ζεράρ Πικέ/ ©Intime

Ο Πικέ επιστρέφει ως προπονητής!

Γιάννης Λιβανός • 09:27 - 12.01.2024

Ο Ζεράρ Πικέ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική σκηνή, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο τον Νοέμβριο του 2022 και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα επιστρέψει από άλλο πόστο αυτή τη φορά, αυτό του προπονητή.

Ο  Ζεράρ Πικέ που συνέδεσε το όνομα του με την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ισπανίας, , είναι έτοιμος για μια απροσδόκητη επιστροφή στον κόσμο του ποδοσφαίρου, μόλις ένα χρόνο αφότου κρέμασε τα παπούτσια του.

Ο Πικέ, ο οποίος αποσύρθηκε επίσημα τον Νοέμβριο του 2022, καθοδηγείται από τη διαρκή αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο, εξαιτίας της οποίας πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, ως προπονητής αυτή τη φορά.

Ο άλλοτε αμυντικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα μοιράστηκε την αποκάλυψη την Τρίτη (09/01/24), αποκρύπτοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον επερχόμενο ρόλο του ως προπονητής, επιλέγοντας να αποκαλύψει τις πληροφορίες το προσεχές διάστημα, όταν οι συνθήκες θα είναι καταλληλότερες.

Απ' ότι φαίνεται ο Πικέ άντεξε λίγο καιρό μακριά από τα γήπεδα, αφού σύντομα θα τον δούμε όχι με ποδοσφαιρικά παπούτσια που είχαμε συνηθίσει, αλλά με σακάκι και παντελόνι στους πάγκους.

Σχετικά με την απόφαση του αυτή ο Πικέ δήλωσε: «Είναι μια νέα χρονιά και αφού το σκέφτηκα προσεκτικά, αποφάσισα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Μου λείπει πολύ. Αυτή τη φορά δεν θα είναι ως παίκτης. Θα είναι ως προπονητής. Θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες στο τέλος της εβδομάδας».