Να μεγαλώσει την παροικία της Μπαρτσελόνα θέλει η Ίντερ Μαϊάμι
i

©Photo by Simon Stacpoole/Offside/Getty Images

Να μεγαλώσει την παροικία της Μπαρτσελόνα θέλει η Ίντερ Μαϊάμι

Γιάννης Λιβανός • 15:16 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 10.01.2024

Έντονα «φλερτάρει» τον Φελίπε Κουτίνιο η Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του MLS να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της άλλον έναν πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Διόλου απίθανο δεν είναι Σουάρες, Μέσι, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς να ξανασμίξουν με τον Φελίπε Κουτίνιο αυτή τη φορά όμως σε ..άλλες πολιτείες. 

Μια δεύτερη Μπάρτσα θέλουν να φτιάξουν στη Φλόριντα οι ιθύνοντες της Ίντερ Μαϊάμι, αφού η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να κάνει κρούση στον Φελίπε Κουτίνιο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ με τη μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα, μετρώντας έως τώρα 9 συμμετοχές με 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο το μέλλον του Φελίπε Κουτίνιο στη Σαουδική Αραβία μοιάζει δυσοίωνο, αφού, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τα όσα έχει συναντήσει και δει στο πρωτάθλημα του Κατάρ.

Τη συγκυρία αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί ο σύλλογος του Μαϊάμι, που ονειροπολεί να φτιάξει μία επιθετική τριάδα του.. τρόμου, με τους Μέσι, Λούις Σουάρες και Φελίπε Κουτίνιο.