Στην Ουνιονίστας πανηγύρισαν που θα παίξουν με την Μπαρτσελόνα- Τρία σερί ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης- Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)
i

© PrtScr

Στην Ουνιονίστας πανηγύρισαν που θα παίξουν με την Μπαρτσελόνα- Τρία σερί ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης- Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Γιάννης Λιβανός • 21:25 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 08.01.2024

Κέφια είχε η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς «έδειξε» ντέρμπι Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης, με τις ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας να διασταυρώνονται τρεις φορές μέσα σε 20 μέρες για όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα η Ουνιονίστας θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες της ομάδας από την τρίτη κατηγορία να πανηγυρίζουν για το επερχόμενο παιχνίδι.

Μεγάλες συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρει το Κύπελλο Ισπανίας από τη φάση των «16» μια και οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο αναμένεται να κοντραριστούν, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa del Rey. Από την άλλη πλευρά η Ουνιονίστας σοκάροντας τη Βιγιαρεάλ, κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα στη φάση των «16», γεγονός που οδήγησε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών της ομάδας από την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Μάλιστα Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα... βαρεθούν να βλέπουν η μία την άλλη, αφού επρόκειτο να παίξουν τρείς φορές μέσα σε διάστημα 20 ημερών, αρχής γενομένης από μεθαύριο (10/01) για το Ισπανικό σούπερ καπ. Το δεύτερο Derbi Madrileno είναι για το Copa del Rey στις 17 ή 18 Ιανουαρίου, ενω η τριάδα των αγώνων ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώνεται στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες της Ουνιονίστας αφού «πέταξαν» εκτός κυπέλλου τη Βιγιαρεάλ, νικώντας την με 8-7 στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, γλέντησαν με την ψυχή τους στο άκουσμα της είδησης πως «διασταυρώθηκαν» με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16». Συγκεκριμένα οι παίκτες της ομάδας από την τρίτη κατηγορία και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου πανηγύρισαν έξαλλα στα αποδυτήρια την κλήρωση τους με την Μπαρτσελόνα.

Ένα όνειρο για πολλούς παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών έλαβε... σάρκα και οστά. Ποιος παίκτης εξάλλου δεν θα ήθελε να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα; Για κάθε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς είναι κίνητρο και επιδίωξη να παίζει με μεγαλύτερες για να γίνεται και αυτή με τη σειρά της καλύτερη. Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα ο ενθουσιασμός αυτός των παικτών της Ουνιονίστας να οδηγήσει και σε μία μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Σοκ για τη Βιγιαρεάλ: Αποκλείστηκε από την Ουνιονίστας της τρίτης κατηγορίας στο Κύπελλο Ισπανίας!
REST OF THE WORLD

20:08 - 08.01.2024

Σοκ για τη Βιγιαρεάλ: Αποκλείστηκε από την Ουνιονίστας της τρίτης κατηγορίας στο Κύπελλο Ισπανίας!

Αποκλεισμό-σοκ υπέστη η Βιγιαρεάλ στο Κύπελλο Ισπανίας, αφού ηττήθηκε από την Ουνιονίστας Ντε Σαλαμάνκα, ομάδα τρίτης κατηγορίας και έμεινε εκτός της διοργάνωσης!

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του ισπανικού κυπέλλου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης

Ουνιονίστας-Μπαρτσελόνα

Χετάφε-Σεβίλλη

Οσασούνα-Σοσιεδάδ

 Βαλένθια-Θέλτα

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές

Χιρόνα-Ράγιο Βαγιεκάνο

 Τενερίφη-Μαγιόρκα