Σοκ για τη Βιγιαρεάλ: Αποκλείστηκε από την Ουνιονίστας της τρίτης κατηγορίας στο Κύπελλο Ισπανίας!
i

© PrtScr

Σοκ για τη Βιγιαρεάλ: Αποκλείστηκε από την Ουνιονίστας της τρίτης κατηγορίας στο Κύπελλο Ισπανίας!

Γιάννης Λιβανός • 20:08 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 08.01.2024

Αποκλεισμό-σοκ υπέστη η Βιγιαρεάλ στο Κύπελλο Ισπανίας, αφού ηττήθηκε από την Ουνιονίστας Ντε Σαλαμάνκα, ομάδα τρίτης κατηγορίας και έμεινε εκτός της διοργάνωσης!

Μεγάλη καζούρα έχει να αντιμετωπίσει η Βιγιαρεάλ το προσεχές διάστημα, μια και έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης. «Το κίτρινο υποβρύχιο» «έπεσε» πάνω στον βράχο της Ουνιονίστας Ντε Σαλαμάνκα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (1-1), το ματς πήγε στα πέναλτι, όπου η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 8-7, χάνοντας το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι μάλιστα διεξήχθη σε «δύο φάσεις». Λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης του γηπέδου την Κυριακή (07/01) , το ματς συνεχίστηκε τη Δευτέρα (08/01). Ο Ακομάκ είχε ανοίξει το σκορ για τη Βιγιαρεάλ στο 82' και ο Πλάνας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 87',οδηγώντας έτσι τον αγώνα στην παράταση.

Εκεί η Ουνιονίστας «κράτησε γερά» και ανταμείφθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου πανηγύρισε μία μεγαλειώδη πρόκριση. Για το «κίτρινο υποβρύχιο» μοιραίος απεδείχθη ο Κίκο Φεμένια που αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ!

Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ ολοκληρώθηκε η φάση των «32», στην οποία πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση οι εξής 16 ομάδες: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Χετάφε, Μπαρτσελόνα, Χιρόνα, Ράγιο Βαγεκάνο, Ουνιονίστας, Αλαβές, Μαγιόρκα, Θέλτα, Οσασούνα, Σεβίλλη, Βαλένθια, Μπιλμπάο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Τενερίφη.