Τρομερός Δουβίκας, με δύο γκολ χάρισε στη Θέλτα την πρόκριση στους «16» του Copa Del Rey (vids)

Τάσος Δουβίκας

i

PrtScr

Τρομερός Δουβίκας, με δύο γκολ χάρισε στη Θέλτα την πρόκριση στους «16» του Copa Del Rey (vids)

Κώστας Τόπας 14:58 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 07.01.2024

Ο Τάσος Δουβίκας πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα της Θέλτα κόντρα στην Αμορεμπιέτα για το Κύπελλο Ισπανίας και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Κέλτες να πάρουν τη νίκη με 4-2 και παράλληλα την πρόκριση στους «16».

Η Θέλτα αντιμετώπισε για το Κύπελλο Ισπανίας την Αμορεμπιέτα και κατάφερε να πάρει με σχετική άνεση, καθώς επικράτησε εκτός έδρας, 4-2.

Το σκορ άνοιξαν από νωρίς οι Κέλτες και συγκεκριμένα στο 6', χάρη στο γκολ του Μιγκέλ Ροντρίγκες. Η Αμορεμπιέτα όμως έβγαλε αντίδραση και χάρη στα γκολ των Ενέκο Χαουρέγκι (πρώην φορ του Αστέρα Τρίπολης) και Ράικο Ροντρίγκες ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτο ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ωστόσο, ήρθε η απόλυτη ανατροπή για την Θέλτα. Αρχικά, ο Ζαϊλσον ισοφάρισε σε 2-2 στο 49' για να έρθει το σόου από τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος με δύο τέρματα στο 52' με καρφωτή κεφαλιά και στο 75' με προβολή γύρισε το ματς και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!