Η τρομερή Μπιλμπάο νίκησε με buzzer beater και βλέπει Champions League - Νέα νίκη θρίλερ η Βιγιαρεάλ, σκόραρε ο Δουβίκας

Η τρομερή Μπιλμπάο νίκησε με buzzer beater και βλέπει Champions League - Νέα νίκη θρίλερ η Βιγιαρεάλ, σκόραρε ο Δουβίκας

Sportal newsroom 00:51 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:56 - 21.12.2023

Η Μπιλμπάο νίκησε 1-0 τη Λας Πάλμας και η Βιγιαρεάλ 3-2 τη Θέλτα του Δουβίκα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν λέει να το βάλει κάτω.

Οι Βάσκοι υποδέχθηκαν τη Λας Πάλμας για την 18η αγωνιστική της La Liga και ήθελαν τη νίκη για να βρεθούν ξανά στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Οι γηπεδούχοι στο 40' κέρδισαν πέναλτι, αλλά δεν το αξιοποίησε ο Γκορουζέτα.

Το ματς έφτασε, όμως, στο 94' κι εκεί ο Γκόμεζ Ετσεβαρία με κεφαλιά ψαράκι από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Έτσι, η Μπιλμπάο έπιασε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην τέταρτη θέση και συνεχίζει να ελπίζει για το σεντόνι.

Η Βιγιαρεάλ του Μαρθελίνο, παράλληλα, μετά τη νίκη εκτός έδρας με 3-2 επί της Ρεν για το Europa League, λύγισε με το ίδιο σκορ και τη Θέλτα του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος έπαιξε βασικός και βρήκε δίχτυα.

Ο Πεντράζα στο 13' έκανε το 1-0, ο Μαντί στο 40' το 2-0 και ο Παρέχο στο 48' με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-0.

Το ματς έδειχνε να είναι εύκολο, αλλά στο 52' ο Δουβίκας με κοντινή προβολή μείωσε σε 3-1. Στο 57' ο Λάρσεν πέτυχε το 3-2, η ομάδα του Βίγκο έψαξε την ισοφάριση μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε.